Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ma Cocotte: Σήμερα γινόμαστε Hippies στο "Hippides party"

Ma Cocotte: Σήμερα γινόμαστε Hippies στο...

Τρέξτε να μεταμφιεστείτε σχετικά

Είναι γνωστό πως ο άνθρωπος, ως ον ανήσυχο αλλά και δημιουργικό, ψάχνει συνεχώς νέους τρόπους διαφυγής απ' την πραγματικότητα. Είναι ονειροπόλος. Φαντάζεται μια ζωή ιδανική, όπου επικρατεί η αξιοκρατία, η ισότητα και ο ίδιος δεν διακατέχεται από αλαζονεία και εγωκεντρισμό.

Προσπαθεί λοιπόν, να πραγματοποιήσει αλλαγές σε όλους τους τομείς προκειμένου να βελτιώσει τον τρόπο ζωής του, συμπέρασμα που προκύπτει και μέσα από τα διάφορα κινήματα που εμφανίστηκαν κατά την πάροδο του χρόνου. Ένα από αυτά, είναι και το κίνημα των χίπις.

Κορδέλες στα μαλλιά, στρόγγυλα γυαλιά, LSD, ροκ και ψυχεδελικά ακούσματα... Όλοι φαντάζομαι γνωρίζουν ή έστω έχουν ακουστά το περίφημο φεστιβάλ γούντστοκ.

Αν αποκλείσουμε τα LSD κατα τα άλλα θα τα έχει όλα το σημερινό πάρτι στο Ma Cocotte. Τρέξτε να μεταμφιεστείτε σχετικά και το ραντεβού είναι κλεισμένο. Για σήμερα Δευτέρα το βράδυ. Στο αγαπημένο στέκι της Ρήγα Φεραίου που κάνει τα πάρτι τρόπο ζωής και προσαρμόζεται ανάλογα με τις επιταγές της εποχής. Καρναβάλι λοιπόν και γιατί όχι, "Hippides party"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View