Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μεγάλη συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου παρά το τσουχτερό κρύο- Συμπαράσταση στην Κυβέρνηση- "Οι γεμάτες πλατείες είναι το καλύτερο διαπραγματευτικό χαρτί"

Πάτρα: Μεγάλη συγκέντρωση στην Πλατεία Γ...

Αναμένεται πλήθος κόσμου

Πλήθος κόσμου παρά το τσουχτερό κρύο έχει συγκεντρωθεί πλατεία Γεωργίου της Πάτρας για να διατρανώσουν την συμπαράστασή της τους στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Η σημερινή συγκέντρωση  είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Πάτρα αλλά και στα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Πατρινοί όλων των ηλικιών δίνουν το "παρών" ενώ στην πλατεία ξεχωρίζει μια ελληνική σημαία την οποία περιφέρει ένας ηλικιωμένος διαδηλωτής

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «μια κατάμεστη Πλατεία Γεωργίου ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί.

Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην “πολιτισμένη” Ευρώπη. Ανάσα αξιοπρέπειας..!!

Δεν μασάμε στους εκβιασμούς - Δεν κάνουμε πίσω – Θα νικήσουμε. Ήδη οι μεγάλες κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού, αλλά και οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε πόλεις του εξωτερικού, αποτελούν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί στην προσπάθεια της κυβέρνησης.

Η Κυριακή 15 Φλεβάρη, αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης. Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη!

Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής. Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.

Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Συνεχίζουμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση. Θα νικήσουμε!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις