Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Τι κρίμα που ακυρώθηκε η Καρναβαλούπολη και τελικά βγήκε ήλιος - Το αιώνιο πρόβλημα του Καρναβαλιού

Τι κρίμα που ακυρώθηκε η Καρναβαλούπολη ...

Δεν έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια εναλλακτική στεγασμένη υποδομή τόσες δεκαετίες

Εμάς τους Πατρινούς μας αρέσει να ισχυριζόμαστε ότι το Καρναβάλι μας είναι ...αδιάβροχο, κι ότι ακόμη και οι καιρικές συνθήκες μας βοηθούν πάντα την τελευταία στιγμή ώστε ο ήλιος να λάμψει στις παρελάσεις μας. Η αλήθεια όμως δεν είναι πάντα έτσι. Και η αλήθεια είναι ότι το Καρναβάλι μας και οι εκδηλώσεις του είναι πάντα κάθε χρόνο ...όμηροι των καιρικών συνθηκών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ακύρωση της παιδικής καρναβαλούπολης που δεν ξεκίνησε τελικά σήμερα, καθώς οι πρoβλέψεις για τον καιρό ήταν άσχημες. Τελικά δεν έβρεξε και βγήκε ήλιος - τουλάχιστον για μεγάλα διαστήματα - αλλά πια ήταν αργά και οι διοργανωτές δεν είχαν προβλέψει εναλλακτική εκδοχή.

Δεν είναι όμως μόνο η συγκεκριμένη περίπτωση. Το Καρναβάλι μας πάσχει από έλλειψη ενός αίθριου χώρου με στέγαστρο που θα μπορούσε να φιλοξενεί εκδηλώσεις του όταν οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες.

Χώρους έχει ο Δήμος και μάλιστα κεντρικούς. Το κόστος για την δημιουργία ενός καλαίσθητου αίθριου δεν τόσο υψηλό. Διάθεση και προνοητικότητα προφανώς δεν υπήρξε ώστε να οργανωθεί έστω στοιχειωδώς η μεγαλύτερη επιχείρηση της πόλης που ονομάζεται Πατρινό Καρναβάλι.

Άλλο ένα κρίμα από τα πολλά.

Ν.ΝΤ.

Σχετικά άρθρα

Πάτρα:Αναβάλλεται η Καρναβαλούπολη του Σαββατοκύριακου λόγω του καιρού

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις