Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στα κάγκελα τα πρώην στελέχη της 'Σπίθας" μετά την ανακοίνωση Θεοδωράκη

Στα κάγκελα τα πρώην στελέχη της 'Σπίθας...

'Η στάση του Μίκη, μόνο ως ύποπτη μπορεί να θεωρηθεί¨λένε στελέχη

Στα κάγκελα βρίσκεται πληθώρα τέως στελεχών του Κινήματος «Σπίθα», μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Μίκης Θεοδωράκης για το Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Ενώ πριν από τρεις μόλις ημέρες, ο Μίκης Θεοδωράκης, εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον όρο να σκίσει τα Μνημόνια, χθές, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ, εναντίον του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς και του Μανώλη Γλέζου.

«Είναι απορίας άξιον, πώς αυτός ο άνθρωπος, κάνει για πολλοστή φορά στροφή 180 μοιρών, αναιρώντας πρωτίστως τον ίδιο του τον εαυτό», τονίζει τέως στέλεχος της Σπίθας. «Η στάση του Μίκη, μόνο ως ύποπτη μπορεί να θεωρηθεί, καθώς η  χρήση και μόνο της φήμης που ως μουσικοσυνθέτης απέκτησε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, επιχειρεί να τορπιλίσει, την αυτοδυναμία του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς και κατά συνέπεια τη δυνατότητα συγκρότησης, ισχυρής ομάδας διαπραγμάτευσης για την έξοδό μας από τα εθνοκτόνα Μνημόνια», υποστηρίζει το τέως στέλεχος της Σπίθας και αναρωτιέται «για την κατεύθυνση ψήφου που δίνει ο Μίκης στην κοινή γνώμη, καθώς τα αντιμνημονιακά κόμματα αυτή τη στιγμή, είναι ελάχιστα».

"Είναι γεγονός, ότι στην παρούσα συγκυρία, μόνο ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς, έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει στις 26 Γενάρη τη χώρα. Ο Μίκης, πρέπει πρωτίστως να ξεκαθαρίσει μέσα του, αν όντως επιζητά την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Πατριωτική Αναγέννηση που ο ίδιος ευαγγελιζόταν, όταν ίδρυσε τη Σπίθα. Διαφορετικά, η χώρα επιστρέφει εκ νέου στο σκότος, διά της πιθανής συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού" καταλήγουν τα στελέχη της Σπίθας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις