Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καράτε κατά της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού στο ΤΕΙ

Πάτρα: Καράτε κατά της εμπορευματοποίηση...

Από τον Σπουδαστικό Σύλλογο ΣΤΕΦ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4/12, στον κεντρικό διάδρομο του ΤΕΙ η εκδήλωση της αθλητικής επιτροπής του ΣΣ ΣΤΕφ με θέμα: «Όχι στην εμπορευματοποίηση του αθλητισμού-Μαζικός Λαϊκός Αθλητισμός».

Πραγματοποιήθηκε ομιλία για το θέμα από τον Τάκη Πετρόπουλο καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή μπάσκετ, και επίδειξη ταε κβο ντο, από την ομάδα «Έκρηξη». Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος σπουδαστών, απασχόλησε ιδιαίτερα το θέμα του αν μέσα από τον επαγγελματικό αθλητισμό δίνεται μεγαλύτερο κίνητρο στους αθλητές.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από την αθλητική επιτροπή μέσα στα πλαίσια του 2ου αθλητικού τουρνουά, το οποίο ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Η συμμετοχή πλέον σε όλα τα αθλήματα αγγίζει τους 500 σπουδαστές, ήδη έχουν ξεκινήσει οι αγώνες μπάσκετ και ποδοασφαίρου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν το βόλευ και το σκάκι.

Το επόμενο διάστημα ο ΣΣ ΣΤΕφ στα πλαίσια της πολυμορφίας αλλά και του περιεχομένου που θέλει το ΔΣ να δώσει στη δράση του, θα αναπτύξει κι άλλες πρωτοβουλίες, γύρω από τον πολιτισμό και τη λαϊκή αλληλεγγύη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις