Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πραγματική μετάλλαξη: ΔΕΙΤΕ τον μάνατζερ των πυγμάχων που στα 61 του έγινε γυναίκα και κινδύνεψε να πεθάνει από επέμβαση αισθητικής

Πραγματική μετάλλαξη: ΔΕΙΤΕ τον μάνατζερ...

Έγινε άλλος άνθρωπος

Είναι από τα απίστευτα που όταν συμβαίνουν και τα βλέπεις απλά δυσκολεύεσαι να τα πιστέψεις. Η ιστορία του Frank Maloney του κορυφαίου μάνατζερ και προμόουτερ πυγμάχων όπως ο Lennox Lewis που τον οδήγησε και στην κατάκτηση παγκόσμιου τίτλου είναι απλά συγκλονιστική.

Ο Frank αποφάσισε στα 61 του χρόνια να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου και να γίνει Kellie. «Από την παιδική μου ηλικία ζούσα μέσα σε ένα ψέμα. Δεν μπορώ να ζω άλλο στις σκιές», είχε πει χαρακτηριστικά πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση.



Η Kellie με καταγωγή από το Λονδίνο σταμάτησε να ασχολείται ενεργά με την πυγμαχία μόλις πέρυσι μετά από 30 χρόνια προκειμένου να κάνει την εγχείρηση και να ζήσει τη νέα της ζωή ως γυναίκα!

Η Kellie είχε ξεκινήσει τις αισθητικές επεμβάσεις για να δείχνει περισσότερο γυναίκα. Και στην αρχή όλα πήγαιναν καλά μέχρι που πριν από λίγες μέρες θέλησε να επέμβει περισσότερο στη φύση της. Η επέμβαση αυτή όπως λέει η ίδια αλλά και όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες παραλίγο να της κοστίσει την ίδια της τη ζωή.

«Μετά από τόσα χρόνια κουβαλούσα αυτό το 'ένοχο' μυστικό. Δεν άντεχα. Ήθελα να δείχνω πιο... γυναίκα. Πήγα στο Βέλγιο να κάνω την τελευταία επέμβαση. Δεν περίμενα όμως ότι αυτή η επέμβαση θα ήταν τόσο επικίνδυνη για τη ζωή μου. Μου είπαν ότι για τέσσερις μέρες ήμουν στην εντατική. Όταν ξύπνησα νόμιζα ότι το κεφάλι μου θα εκραγεί. Το πρόσωπό μου ήταν τόσο πρησμένο που ήταν διπλάσιο σε μέγεθος από το κανονικό. Για μέρες έτρεχε αίμα από τα μάτια μου. Δεν μπορούσα να δω τίποτα. Μόλις με είδα στον καθρέφτη ήμουν σαν το τέρας του Φρανκεστάιν. Ήταν σαν να είχα παλέψει δέκα γύρους με τον Myke Taison και τον Lenox Lewis μαζί. Άνοιξα το παράθυρο από το δωμάτιο του νοσοκομείου και προσπαθούσα να πάρω βαθιές ανάσες. Πίστευα πως ποτέ δεν θα γίνω γυναίκα και ποτέ δεν μπορέσω να κυκλοφορήσω στον έξω κόσμο. Έμαθα μετά ότι οι γιατροί για δέκα ώρες έδιναν μάχη για να με σώσουν».



Τώρα η Kellie αναρρώνει από την επέμβαση, τα τραύματα έχουν αρχίσει να επουλώνονται αλλά η ίδια δηλώνει έξαλλη με τον εαυτό της που τον υπέβαλλε σε αυτή την επώδυνη και άκρως επικίνδυνη διαδικασία. «Θα μπορούσα να κάνω πιο ήπια πράγματα», παραδέχεται.

Η αλήθεια είναι πως δεν το βάζει κάτω και λέει πως όταν σταθεί στα πόδια της θα προχωρήσει σε ορμονική θεραπεία, θα κάνει αποτρίχωση και θα γίνει πραγματική γυναίκα. «Θέλω να φτάσω μέχρι το τέλος και το παράδειγμά μου να δώσει ελπίδα και κουράγιο και σε άλλες τρανσέξουαλ που θέλουν να γίνουν γυναίκες και φοβούνται να το αποφασίσουν».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα στη βρετανική εφημερίδα Daily Mirror είχε πει ότι το είχε ρίξει στο ποτό και τα ναρκωτικά εξαιτίας της κατάστασής της: «Αν συνέχιζα με αυτό το βάρος, αυτό θα με σκότωνε. Δεν μπορούσα να το παραδεχτώ σε κανέναν στον κόσμο της πυγμαχίας. Μπορείτε να φανταστείτε να περπατώ για την είσοδό μου στο ρινγκ ντυμένος ως γυναίκα και να κάνω ένα event».



Ο Frank όταν ήταν άνδρας ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Στα ονόματα των πυγμάχων που έχει μανατζάρει συμπεριλαμβάνονται αυτά των David Haye, David Price και Julius Francis.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight