Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Γιώργος Μπόμπολας πήρε πάνω του το δελτίο του Mega

Ο Γιώργος Μπόμπολας πήρε πάνω του το δελ...

Πιεστική είναι η κατάσταση στον ενημερωτικό τομέα

Ο Γιώργος Μπόμπολας πήρε πάνω του το δελτίο ειδήσεων του MEGA και έθεσε ως όριο την 15η Δεκεμβρίου 2014 για την ανάκαμψη των ποσοστών. Ο εκδότης είναι ο μοναδικός μέτοχος του Πηγάσου που έχει καθημερινή ενασχόληση με τις ειδήσεις του MEGΑ, συγκαλώντας συσκέψεις είτε στο γραφείο του στον Πήγασο στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου, είτε πηγαίνοντας ο ίδιος στο κανάλι.

Ο Φώτης Μπόμπολας δείχνει να έχει υποχωρήσει, αν και ήταν εκείνος που πίεζε για την πρόσληψη της Έλλης Στάη (από την 1η Δεκεμβρίου), και μάλιστα στη θέση της παρουσιάστριας.

Τελικά, η άποψη της οικογένειας Μπόμπολα για τις αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων του Mega πέρασε στα περισσότερα σημεία.

Η Μαρία Σάραφογλου παραμένει στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, όπως ήθελε ο Γ. Μπόμπολας, ενώ ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε όπως επιθυμούσε ο Φώτης Μπόμπολας.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης παρέμεινε, με την υποστήριξη του Σταύρου Ψυχάρη και μένει πλέον ως αναπάντητο το ερώτημα τι θα συμβεί με την Όλγα Τρέμη.

Η δημοσιογράφος παραιτήθηκε πριν την απόφαση για το Χρήστο Παναγιωτόπουλο, από την παρουσίαση του δελτίου και φιλοδοξούσε να αναλάβει τον ανασχεδιασμό του ενημερωτικού τομέα, αλλάζοντας τα πάντα στο δελτίο.

 

Πηγή: typologies.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις