Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιδεινώνεται ο καιρός στη Δυτική Ελλάδα - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Τι καιρό θα κάνει στην Πάτρα

Επιδεινώνεται ο καιρός στη Δυτική Ελλάδα...

Η πρόγνωση για σήμερα και αύριο

Επιδείνωση  παρουσιάζει ο καιρός από τις νυχτερινές ώρες της Τετάρτης και από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία την Πέμπτη 13-11-2014 και την Παρασκευή 14-11-2014 θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ. Η βροχή στην Πάτρα άρχισε να εκδηλώνεται από αργά το βράδυ της Τετάρτης με ήπια ωστόσο ένταση.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Σήμερα Πέμπτη (13-11-2014) βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στη δυτική Ελλάδα (κυρίως στα νησιά του Ιονίου) και βαθμιαία μέχρι το τέλος της ημέρας στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις ανατολικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

2. Αύριο Παρασκευή (14-11-2014) τα φαινόμενα της προηγουμένης παραγράφου θα επηρεάσουν αρχικά σχεδόν ολόκληρη τη χώρα αλλά σταδιακά θα ασθενήσουν πρώτα στα δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα και στις υπόλοιπες περιοχές.

Ο καιρός στην Πάτρα

 

Σύμφωνα με το meteo.gr βροχερός θα είναι σήμερα και αύριο ο καιρός στην Πάτρα. Για σήμερα το μεσημέρι αναμένονται βροχές και αργά το απόγευμα καταιγίδα, οι οποίες, σύμφωνα με την ένδειξη, θα συνεχιστούν στη διάρκεια της νύχτας.

Για την Παρασκευή προβλέπονται βροχές νωρίς το πρωί και βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι. Η ανώτατη θερμοκρασία σήμερα θα αγγίξει τους 21 βαθμούς κελσίου ενώ για αύριο η μέγιστη θα φτάσει τους 18.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις