Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 23 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 23 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τους πόρους σας, τα χρήματα και τα αποκτήματά σας, αλλάζει αυτή τη περίοδο, λόγω της έκλειψης στον Σκορπιό που κορυφώνεται σήμερα. Σηματοδοτεί επίσης μια εποχή στην οποία προχωράτε σε σημαντικές αγορές ή πωλήσεις, ή μπορεί ν' ανοίγετε νέες πηγές εσόδων. Το αίσθημα ασφάλειάς σας επίσης πρέπει να αλλάξει επίπεδο.

Σκορπιός

Αργά το βράδυ σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της έκλειψης Ηλίου που γίνεται στο ζώδιό σας και φυσικά είναι σημαντική για εσάς, αφού σας βάζει σε μια νέα εποχή. Ξεκινά καινούργιος κύκλος, με νέους στόχους, νέα θέλω και κατεύθυνση. Αποβάλλετε τον παλιό εαυτό σας και γίνεστε κάτι νέο. Εποχή ξεκινημάτων και πρωτοβουλιών.

Τοξότης

Στον τελευταίο σας οίκο γίνεται η έκλειψη Ηλίου, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, γι' αυτό την περίοδο αυτή κλείνετε διάφορους κύκλους στη ζωή σας. Μια καθαρτική επιρροή, η οποία βέβαια φέρνει στην επιφάνεια αισθήματα μεταμέλειας και ενοχών – μην κάνετε πως δεν ακούτε την συνείδησή σας γιατί αυτοσαμποτάρεστε έτσι.

Αιγόκερως

Οι φιλικές σχέσεις περνούν σε άλλο επίπεδο με την έκλειψη Ηλίου, η οποία κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Έτσι αυτή τη περίοδο ίσως αποβάλλετε απ' τη ζωή σας ορισμένα άτομα αλλά εισέρχονται νέα, ουσιαστικότερα, ενώ μπορεί να ξεκινάτε και τη συμμετοχή σας σε ομάδες και συλλόγους. Εντατική ενασχόληση με το ίντερνετ. Νέα σχέδια για το μέλλον.

Υδροχόος

Τον επαγγελματικό σας τομέα επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία σηματοδοτεί μια περίοδο με σημαντικές εξελίξεις, με ξεκινήματα και ριζικές αλλαγές. Οι σχέσεις σας με άτομα εξουσίας περνούν σε άλλο επίπεδο. Αλλάζει όμως και το κοινωνικό σας προφίλ και ο τρόπος που παρουσιάζεστε επαγγελματικά.

Iχθύες

φιλοσοφία ζωής σας αλλάζει αυτή τη περίοδο με την έκλειψη Ηλίου, η οποία κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Επίσης η έκλειψη σηματοδοτεί μια περίοδο με σημαντικές εξελίξεις ή αλλαγές στις σπουδές  και σε νομικά θέματα. Ακόμα, πιθανόν να ξεκινάτε εντατικές επαφές με το εξωτερικό και ταξίδια. Οι σχέσεις σας με δασκάλους αλλάζουν επίσης.

Κριός

Σήμερα το βράδυ κορυφώνεται η επιρροή της ηλιακής έκλειψης στον Σκορπιό, η οποία σηματοδοτεί μια περίοδο σημαντικών εξελίξεων γύρω από οικονομικά θέματα, όπως δάνεια, επενδύσεις, οικονομικές συνεργασίες, κληρονομικά κλπ. Οι διαχείριση των κοινών πόρων με το σύντροφο ή τους συνεργάτες περνά σε άλλο επίπεδο. Καθαρτική επιρροή. Ψυχανάλυση κι έρευνα.

Ταύρος

Σημαντική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας είναι η επιρροή της έκλειψης Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία σηματοδοτεί μια περίοδο που οι σχέσεις σας περνούν σε άλλο επίπεδο, πιθανόν με δέσμευση ή με ένα καινούργιο, σοβαρό δεσμό. Ο τρόπος που σχετίζεστε και συνεργάζεστε με τους άλλους αλλάζει – νέες ισορροπίες.

Δίδυμοι

Η έκλειψη Ηλίου, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, σηματοδοτεί μια περίοδο με σημαντικές αλλαγές στην δουλειά και στην καθημερινότητά σας – γίνονται νέες προσαρμογές. Επίσης είναι μια περίοδος που αντιμετωπίζετε διαφορετικά την υγεία, πιθανόν με την αποβολή βλαβερών συνηθειών και το ξεκίνημα νέας διατροφής ή θεραπείας.

Καρκίνος

Τον αισθηματικό σας τομέα επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία αυτή τη περίοδο φέρνει νέους έρωτες στη ζωή σας ή σημαντικές εξελίξεις στον τομέα αυτό. Επίσης σημαντικές εξελίξεις φέρνει σε σχέση με τα παιδιά, ίσως μια εγκυμοσύνη. Η δημιουργικότητά σας πάει σε νέο επίπεδο. Νέα δημιουργικά project.

Λέων

Θέματα σπιτιού επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία σηματοδοτεί μια ευρύτερη περίοδο όπου κάνετε πιθανόν ριζικές αλλαγές στο σπίτι, στον τόπο διαμονής, ενώ προχωράτε σε αποφάσεις και σημαντικές κινήσεις σε ζητήματα ακινήτων. Η επιρροή αυτή καθαρίζει το παρελθόν σας. Οι οικογενειακές σχέσεις αλλάζουν επίπεδο.

Παρθένος

Αλλάζει τον τρόπο που επικοινωνείτε η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία σηματοδοτεί μια περίοδο όπου το πως σκέφτεστε, γράφετε και μιλάτε περνά σε νέο επίπεδο. Ίσως ξεκινάτε σεμινάρια και μαθήματα αυτή την εποχή. Επίσης σημαντικές εξελίξεις είναι πιθανές στον τρόπο που μετακινείστε, πχ αγορά οχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being