Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κλίμα τρομοκρατίας καταγγέλλει το σωματείο "Ιπποκράτης"

Πάτρα: Κλίμα τρομοκρατίας καταγγέλλει το...

Ζητά την παρέμβαση του διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας

Την παρέμβαση του διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας, ζητά με ανακοίνωσή του το Σωματείο των Εργαζομένων του "Αγίου Ανδρέα", το οποίο καταγγέλλει κλιμα τρομοκράτησης των υπαλλήλων και προσπάθεια περιστολής των συνδικαλιστικών ελευθεριών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι φορείς της Υγείας θα επισκεφθούν την Τετάρτη τον κ. Στακιά, ώστε να του θέσουν τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Η ανακοίνωση του "Ιπποκράτη" έχει ως εξής:

"Οι απειλές, οι επιθέσεις και η τρομοκρατία των εργαζόμενων και των συνδικαλιστών, απ΄ ότι φαίνεται, γίνονται καθεστώς για την περιοχή μας, ένα σύνηθες και καθημερινό φαινόμενο για τον χώρο μας, που ΣΑΦΩΣ δεν θα το αφήσουμε στην τύχη του.

Απειλές, επιθέσεις και τρομοκρατία που θα πρέπει η νέα διοίκηση της 6ης Υ.Πε, άν δεν είναι πίσω απ΄ αυτές, να  παρέμβει ΑΜΕΣΑ και να δώσει λύσεις, να σταματήσει μια για πάντα αυτές τις παρεμβάσεις, εκτός κι αν είναι κυβερνητική εντολή και κατεύθυνση, όποτε τα πράγματα πλέον πάνε αλλού.

Μιλάμε για τις νέες, για την τρομοκρατία που ασκήθηκε και πάλι σε Εργαζόμενη της 6ης Υ.Πε, παρουσία και της Υποδιοικήτριας της 6ης Υ.πε,  μια επίθεση που δεν είναι καθόλου τυχαία και απλή, που έχει τεράστιες προεκτάσεις.... πάλι από τον γνωστό νομικό σύμβουλοτης 6ης Υ.Πε, τον οποίο ακόμη μια φορά βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε γι΄ αυτήν την κατ΄ επανάληψιν, επαναλαμβανόμενη  απρεπέστατη συμπεριφορά του, τις κατ΄ επανάληψιν απαράδεκτες και προκλητικές επιθέσεις του, σε Εργαζόμενους της 6ης Υ.Πε και όχι μόνον.

Επιθέσεις-απειλές και εκφοβισμούς που τις γνωρίζει πολύ καλά και ό νέος Διοικητής της 6ης Υ.Πε, από τον οποίο περιμένουμε τις κινήσεις του, γι΄ αυτές τις αναρμοδίως παρεμβάσεις του Νομικού Συμβούλου
Βέβαια οι απειλές και οι εκφοβισμοί και μάλιστα οι διώξεις,  μετά  από τούς Συνδικαλιστές του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ την σκυτάλη την παίρνουν οι Συνδικαλιστές του ΠΠΝΡΙΟΥ.

Μιλάμε για τις διώξεις που γίνονται αυτήν την περίοδο ενάντια στον γενικό σύμβουλο της ΠΟΕΔΗΝ  και μέλος της Διοίκησης του Σωματείου του ΠΠΝΡΙΟΥ, του Συναδέλφου Σωτήρη Καρβέλη, στον οποίο βεβαίως συμπαραστεκόμαστε, καταγγέλλοντας παράλληλα την Διοίκηση του συγκεκριμένου ιδρύματος  που ασκεί αυτές τις διώξεις, ζητώνας της να σταματήσουν αμέσωςτις  όποιες διώξεις γίνονται εναντίον του Συνάδελφου ΚΑΡΒΕΛΗ.

Καταδικάζουμε αυτές τις κατ΄ επανάληψιν επιθέσεις του προαναφερόμενου κυρίου, του Νομικού Συμβούλου της 6ης Υ.Πε, που έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Καταγγέλλουμε λοιπόν, ακόμη μια φορά, αυτήν την απρεπέστατη απειλητική και τρομοκρατική συμπεριφορά, αυτήν την απαράδεκτη και προκλητική στάση, αυτήν την αναρμοδια μυνήσιμη πρακτική και τακτική του συγκεκριμένου Νομικού Συμβούλου, την εμπλοκή του στα συνδικαλιστικά δρώμενα των Συνδικάτων και την τρομοκράτηση στην άσκηση των συνδικαλιστικών μας ελευθεριών.

Για όλα αυτά τα προαναφερόμενα, που δεν είναι και τα μόνα και τα οποία θα μεταφερθούν στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας απ΄ όλους τούς φορείς της Υγείας της περιοχής μας και όχι μόνον, ζητάμε από τον Κον Στακιά που θα τον επισκεφθούμε όλοι σχετικά την Τετάρτη 22/10/14, από τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, να παρέμβει και να δώσει άμεσα και ακαριαία επιτέλους τέλος σε όλα αυτά τα συμβαίνοντα στο χώρο ευθύνης του."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις