Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Η κρίση "χτυπά" ακόμη και ημιαστικές περιοχές - 20 άστεγοι στην Κάτω Αχαϊά! - Αντί για φαγητό το μεσημέρι πίνουν τσάϊ

Αχαϊα: Η κρίση "χτυπά" ακόμη κ...

SOS εκμπέπει ο δήμος Δυτικής Αχαϊας

Τέσσερις εισαγγελικές παραγγελίες για περιπτώσεις κακοποίησης μικρών παιδιών, εκκρεμούν για την περιοχή της δυτικής Αχαΐας.

Τα σοκαριστικά στοιχεία, παρουσίασε η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ δυτικής Αχαΐας Πατρούλα Κοκκίνη στην εκπομπή «Φόρα Παρτίδα» των Ν. Σύφαντου και Α. Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105,3.

Με αφορμή την εκδήλωση που θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου στην Κάτω Αχαΐα , για την παρουσίαση του προγράμματος του ΚΕΔΔΥ, η κ. Κοκκίνη ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά περιστατικά τα οποία χρήζουν άμεσης παρέμβασης από την Πολιτεία. Ενδεικτικά ανέφερε ότι υπάρχουν 4 καταγεγραμμένες περιπτώσεις κακοποίησης μικρών παιδιών, οι οποίες έχουν ήδη πάρει το δρόμο για τον Εισαγγελέα.

Η οικονομική ανέχεια και η εξαθλίωση, όπως ανέφερε η κ. Κοκκίνη έχει δημιουργήσει δυσάρεστες καταστάσεις σε οικογένειες της περιοχής, οι οποίες δεν έχουν ούτε ένα ποτήρι γάλα να δώσουν στα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου, έχουν καταγραφεί 20 περιπτώσεις αστέγων, πολλά σπίτια δεν έχουν ρεύμα, ενώ ένας μεγάλος αριθμός οικογενειών βρίσκεται σε εξαθλίωση.

«Έχει καταγραφεί περιστατικό, παιδιού να πίνει τσάι για μεσημεριανό. Η κατάσταση όπως καταλαβαίνεται είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε. Όλοι έχουμε προβλήμα, όμως κάτι μπορούμε να κάνουμε και αυτόν τον αγώνα έχουμε ξεκινήσει στον δήμο απευθυνόμενοι σε όλους τους τοπικούς επιχειρηματίες», τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Κοκκίνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις