Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στην φυλακή οδηγείται ο 64χρονος επιχειρηματίας για το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών- Στο κόλπο και ο διερμηνέας των δικαστηρίων

Πάτρα: Στην φυλακή οδηγείται  ο 64χρονος...

Συνολικά 17 οι κατηγορούμενοι

16. 31 Στη φυλακή με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή οδηγείται ο 64χρονος Πατρινός επιχειρηματίας που κατηγορείται για τη διακίνηση μεταναστών μέσω του λιμανιού της Πάτρας.

Απειλείται με  κάθειρξη που φθάνει τα 15 έτη για κάθε έναν από τους 13 μετανάστες που μετέφερε, ποινή που είνια δυνατόν να φτάσει α 195 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η γυναίκα που εμπλέκεται στην υπόθεση όπως και ο Πατρινός οδηγός φορτηγού.

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε και ο Ιρακινός που ήταν και ο διερμηνέας τέτοιων υποθέσεων στα δικαστήρια της Πάτρας.

 

13.20 Την πόρτα του Ανακριτή πέρασαν πριν λίγα λεπτά προκειμένου να απολογηθούν ο 64χρονος πατρινός επιχειρηματίας  και τέσσερα απο τους συνολικά 17 κατηγορούμενους που συνελήφθησαν με την κατηγορία της διακίνησης μεταναστών από την χώρα μας στην Ιταλία.

Για τον επιχειρηματία και τέσσερα άτομα ακόμη σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση μεταναστών από στο εξωτερικό, ενώ αναζητείται ένας συνεργός τους.

Παράλληλα 12 αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας και ένας υπήκοος Ιράκ, συνελήφθησαν για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης εξόδου από τη Χώρα, αφού εντοπίστηκαν κρυμμένοι μέσα σε ειδική κρύπτη φορτηγού ιδιοκτησίας του 64χρονου Πατρινού Επιχειρηματία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις