Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρωτόγνωρο μοιάζει αυτο που θα συμβεί στην Ανδραβιδα

Πρωτόγνωρο μοιάζει αυτο που θα συμβεί στ...

Τι περιλαμβανει το προγραμμα

Με μια πρωτοφανή συμμέτοχη χιλιάδες φιλοι του αλόγου δίνουν ραντεβού στο ιππικό κέντρο Ανδραβιδας. Με το μήνυμα ‘’ραντεβού στην Ανδραβίδα ΄΄ και με φωτογραφίες καβάλα στα αλογα τους  φιλοι του αλογου απο ολη την Ελλαδα ανεβαζουν φωτογραφίες στα μεσα κοινωνικης δικτύωσης . Πρωτόγνωρο μοιάζει αυτο που θα συμβεί στην Ανδραβιδα ηδη εχουν καταφθάσει ιππεις με τα αλογα τους στο ιππικο κεντρο ενω η  πληρότητα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια του κάμπου φτάνει ισως και το 100%.

Τι περιλαμβανει το προγραμμα των ημερων στην Ανδραβιδα

Το Σάββατο το πρωι απο 9.30 θα εξεταστούν τα αλόγα απο την Ελλανόδικο επιτροπή η όποια αποτελείται από καθηγητές της κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. ενω το απογευμα στις 19.30 το ‘’πυρακτομενο’’ αλογο του συλλογου ‘’ κενταυροι‘’ Ανδραβιδας θα ‘’βαλει φωτια’’ στο ιππικο κεντρο παρουσιάζοντας ενα μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα σοου με συνταγη την δυνατή μουσική, φωτιες και πολλα ηπεροχα αλογα.

Την κυριακη το πρωι παρουσία επίσημων θα γινει η επίσημη εκδηλωση της ιππικης Εκθεσης που θα περιλαμβανει απονομή των βραβείων της 80η Ιππικης Εκθεσης και παλι ενα ΄΄μικρο σοου’’ θα εχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οσοι βρεθούν εκει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις