Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βροχές αλλά φυσιολογικές θερμοκρασίες μέχρι και την Παρασκευή - Ποιοι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια απο την πρωινή νεροποντή

Πάτρα: Βροχές αλλά φυσιολογικές θερμοκρα...

Έντονα τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα

Προσωρινή ύφεση θα παρουσιάσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα με τα οποία υποδεχθηκε το Σεπτέμβριο η Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές εκτιμήσεις ο καιρός θα παραμείνει άστατος με διαστήματα έντονης βροχής πιθανότατα μέχρι και την Παρασκευή.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/9: Καλός αρχικά καιρός με ήλιο. Το μεσημέρι και κυρίως από το απόγευμα και μετά, αναμένεται επιδείνωση του καιρού με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Θερμοκρασία από 20-28oC. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 4/9: Καλός αρχικά καιρός με ήλιο. Το μεσημέρι και κυρίως από το απόγευμα και μετά, αναμένεται επιδείνωση του καιρού με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Θερμοκρασία από 20-30oC. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/9: Άστατος καιρός με ήλιο τις πρωινές ώρες, αλλά και κατά διαστήματα βροχές και σποραδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι και προς το απόγευμα. Θερμοκρασία από 20-30oC. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ

Στο μεταξύ δεν ήταν λίγα τα προβλήματα που προκάλεσε η νεροποντή τα ξημερώματα στην Πάτρα.Η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε μικρής έκτασης πλημμυρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή των Δεμενίκων, κυρίως στο δρόμο προς το Γυμνάσιο της περιοχής.Προβλήματα απο την συγκέντρωση των ομβριων υδάτων υπήρξαν και στην οδό Ειρήνης και Φιλίας αλλά στο δρόμο που οδηγεί απο το Μιντιλόγι προς τα Βραχνέικα στο ύψος της Γέφυρας της Περιμετρικής.Μάλιστα σε πολλές περιοχές τις πρώτες πρωινές ώρες υπήρξε και διακοπή στην ηλεκτροδότηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις