Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ε, όχι και προβληματικοί, κύριε Κατσίβελα!

Ε, όχι και προβληματικοί, κύριε Κατσίβελα!

Του Τάκη Γεωργακόπουλου, Πνευμονολόγος - Εκπρόσωπος Τριμελούς Επιτροπής Ιατρών Γ.Ν.Πατρών 'Άγιος Ανδρέας''

Προβληματικό'' χαρακτήρισε το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τοπικών εφημερίδων- ο απερχόμενος διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Παναγιώτης Κατσίβελας.

Στην τελευταία του συνέντευξη τύπου και καταθέτοντας τον απολογισμό του έργου (;) του, ο κ. διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας απέδοσε τα προβλήματα του Νοσοκομείου τόσο στην κτιριακή ''βαβυλωνία'' που υπάρχει (τριχοτόμηση υπηρεσιών έχουμε εδώ και χρόνια) όσο και σε ''κακές νοοτροπίες ανθρώπων που βάζουν τρικλοποδιές σε κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία και ενέργεια''.

Πρϋπάρχοντος του κ. Κατσίβελα τόσο στα συνδικαλιστικά δρώμενα του υγειονομικού χώρου της περιοχής μας όσο και ειδικά του Νοσοκομείου ''Άγιος Ανδρέας'', δυσκολεύομαι να διακρίνω κάποια ''αναπτυξιακή πρωτοβουλία και ενέργεια'' που υπέστη ''τρικλοποδιές'' από ανθρώπους του Νοσοκομείου μας.

Αντίθετα, η σημαντική καθυστέρηση 6 ετών, στην έναρξη των εργασιών αποκατάστασης του πολυορόφου κτιρίου που είχε υποστεί σημαντικές ζημιές στον σεισμό του 2008, οφείλεται αποκλειστικά σε ολιγωρία των Κυβερνήσεων ΝΔ/ΠΑΣΟΚ που σήμερα συγκυβερνούν.

Ίδιες ευθύνες υπάρχουν και στην καθυστέρηση επαναλειτουργίας του διορόφου κτιρίου που άλλαξε χρήσεις, καθιστώντας δύσκολη και την σημερινή αλλά και την μελλοντική λειτουργία των επειγόντων εξωτερικών ιατρείων, κάτι που θα φανεί πιό έντονα, όταν μεταφερθούν στο 7όροφο όλες οι κλινικές, μαζί και οι κλινικές του σημερινού νοσοκομείου νοσημάτων Θώρακος.

Από την άλλη, τα προβλήματα σε νοσοκομεία της περιφέρειας, όπως το Νοσοκομείο Μεσολογγίου ή το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, ή το Νοσοκομείο Πύργου-Αμαλιάδας, αλλά και σε Κέντρα Υγείας του Νομού μας, για να περιοριστώ στα ΚΥ Χαλανδρίτας,  Ερυμάνθειας, Κ. Αχαγιάς και Ακράτας, δεν νομίζω να οφείλονται σε τρικλοποδιές ανθρώπων των υγειονομικών μονάδων αλλά σε εγκατάλειψη από την ίδια την συγκυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ και την πολιτική της!

Αλήθεια, ποιές ''αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και ενέργειες'' έχουν επιχειρηθεί από την 6η ΥΠΕ και υπέστησαν σαμποτάζ από ανθρώπους των ίδιων των νοσοκομείων, σε τρόπο τέτοιο που να ακυρώθηκαν;

Μήπως η άρνηση αξιολόγησης των υπαλλήλων που τους οδηγεί σε ...έξοδο από την εργασία τους;

Ή μήπως η άρνηση μετακίνησης γιατρών, από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, προκειμένου να συγκαλύπτονται τα σημαντικά κενά σε γιατρούς που η αδιαφορία για προσλήψεις, της ίδιας της συγκυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει;

Ή μήπως η απαίτησή μας για αναμόρφωση του Οργανισμού του Νοσοκομείου μας που με την υπογραφή του, τραυμάτισε - κατακρεούργησε θάλεγα-   ο τότε υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος;

Προβληματικοί κύριε Διοικητά, δεν είναι οι εργαζόμενοι.

Εγκληματική, είναι η πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ που έχει εγκαταλείψει τα Δημόσια Νοσοκομεία και τους ασθενείς πολίτες....

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις