Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σαρώνει το application του Τομ Χανκς

Σαρώνει το application του Τομ Χανκς

Με ήχο γραφομηχανής

Μπορεί να απολαμβάνει τις διακοπές του στην Αντίπαρο, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε από το να σκαρφιστεί μια εφαρμογή για κινητά, η οποία μάλιστα, σαρώνει την αγορά.
Ο λόγος για τον παγκοσμίου φήμης ηθοποιό, Τομ Χάνκς, ο οποίος δημιούργησε την εφαρμογή «Hanx Writer» και έχει κατακτήσει την κορυφή στο διαδικτυακό κατάστημα App Store, αποσπώντας παράλληλα διθυραμβικές κριτικές από χιλιάδες ανθρώπους που έσπευσαν να την αποκτήσουν.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ 58χρονος ηθοποιός, ο οποίος παραθερίζει αυτές τις ημέρες με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Ουίλσον στο σπίτι τους στην Αντίπαρο, όπως άλλωστε συνηθίζουν εδώ και αρκετά χρόνια, είναι… μανιώδης συλλέκτης γραφομηχανών και διαθέτει περισσότερα από 4.000 μοντέλα, από τις πρώτες μέχρι τις τελευταίες που κυκλοφόρησαν πριν από την έλευση των υπολογιστών που τις οδήγησαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Πηγή έμπνευσης
Με μία selfie μάλιστα, από την αυλή του σπιτιού του στο νησί των Κυκλάδων, ο Χάνκς έσπευσε να χαιρετίσει την κυκλοφορία της εφαρμογής του. «Ήθελα να αναβιώσω την αίσθηση μιας παλιάς γραφομηχανής, τους ήχους της, οι οποίοι στα αφτιά μου ακούγονται σαν μουσική και αποτελούν πηγή έμπνευσης όταν κάθομαι να γράψω», εξήγησε ο ίδιος και συμπλήρωσε χαριτολογώντας:
«Η εφαρμογή για ipad, η οποία προσφέρεται δωρεάν, διαθέτει τρία διαφορετικά μοντέλα γραφομηχανών και ιδανικά θα πρέπει να χρησιμοποιείται για να γράψει κάποιος ερωτικές επιστολές ή το ημερολόγιό του και όχι νομικά έγγραφα ή πολυσέλιδες εργασίες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight