Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τσαντάκιας «χτύπησε» την Τετάρτη το βράδυ έξω από το Γηροκομειό - Ηλικιωμένη γυναίκα το θύμα του

Πάτρα: Τσαντάκιας «χτύπησε» την Τετάρτη ...

Βούτηξε την τσάντα μίας 75χρονης γυναίκας και ανέπτυξε ταχύτητα και χάθηκε – Η γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει ενώ παρ’ ολίγο να χτυπήσει

Λίγο αφ’ ότου είχε τελειώσει την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 ο εσπερινός και η Παράκληση στην Παναγία, μετά τις 19.30 στην ιερά Μονή Γηροκομείου που σήμερα και την Παρασκευή 15 Αυγούστου πανηγυρίζει και πλήθος πιστών θα πάει για να προσκυνήσει, ένας αδίστακτος «τσαντάκιας» που επέβαινε σε δίκυκλο χωρίς πινακίδες άρπαξε την τσάντα μίας ηλικιωμένης γυναίκας σε δρόμο λίγο πιο κάτω από το μοναστήρι.

Μάλιστα το θράσος του ήταν πολύ μεγάλο καθώς εκείνη την ώρα πολύς κόσμος που βρισκόταν στην μονή της Παναγίας Γηροκομήτισσας, κατηφόριζε περπατώντας από το δρόμο προς την Αρόη και τα Σύνορα. Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, κρατούσε την τσάντα της στο αριστερό της χέρι και περπατούσε αμέριμνη αλλά με ταχύ βήμα για να επιστρέψει στο κέντρο της Πάτρας όταν ένας άνδρας ηλικίας 25-30 ετών που οδηγούσε ένα μηχανάκι, της βούτηξε αστραπιαία την τσάντα.

Το σοκ και ο αιφνιδιασμός για την ίδια ήταν μεγάλο ενώ είναι ευτύχημα που όπως της τράβηξε την τσάντα απότομα και με δύναμη, δεν την έριξε στο οδόστρωμα να χτυπήσει. Ο γύρω κόσμος που αντιλήφθηκε τι συνέβη, έβαλε τις φωνές όπως και η γυναίκα που άρχισε να φωνάζει και να κλαίει «μου πήραν την τσάντα και τα πράγματα μου».

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr δεν είχε πολλά χρήματα στην τσάντα της που πάντα κουβαλά μαζί της, ωστόσο είχε πολλά προσωπικά της έγγραφα όπως την αστυνομική της ταυτότητα, το βιβλιάριο του ΙΚΑ, οικογενειακές της φωτογραφίες και το βιβλιάριο τραπέζης και ελπίζει τουλάχιστον ο δράστης να άφησε κάπου την τσάντα και να μην την πέταξε ώστε να βρεθεί από την αστυνομία και να πάρει πίσω τα πράγματα της.

Η ίδια κατήγγειλε χθες βράδυ το γεγονός στην Αστυνομική διεύθυνση στην Ερμού ενώ καλό είναι όσοι πιστοί ανέβουν απόψε και την Παρασκευή που είναι η Κοίμηση της Θεοτόκου μέχρι την Μονή Γηροκομείου αλλά και σε άλλες εκκλησίες που γιορτάζουν, να προσέχουν τις τσάντες και προσωπικά τους αντικείμενα καθώς οι κακοποιοί που δεν έχουν ιερό ούτε όσιο, καραδοκούν στην κυριολεξία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις