Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θετική η ΔΗΜΑΡ στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα

Θετική η ΔΗΜΑΡ στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για δ...

Μίλησαν τηλεφωνικά Τσίπρας και Κουβέλης

Θετικά αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα για την «μικρή ΔΕΗ», μετά και από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο πληροφορίες από τη ΔΗΜΑΡ, οι κ. Κουβέλης και Τσίπρας επικοινώνησαν τηλεφωνικά σήμερα το μεσημέρι, με τον κ. Κουβέλη να φέρεται ότι επεσήμανε ότι ότι η πρόταση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος δίνει τη δυνατότητα έκφρασης της λαϊκής κυριαρχίας, δηλαδή του ελληνικού λαού.

Επίσης, οι ίδιες πηγές, ανέφεραν ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ παρατήρησε πως είναι άλλο ζήτημα η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας κι άλλο θέμα η διάσπαση και πώληση υποδομών της επιχείρησης.

Ο κ. Κουβέλης ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα ότι η τελική απόφαση της ΔΗΜΑΡ θα ληφθεί στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής με την ΚΟ του κόμματος, την προσεχή Δευτέρα.

Οι κ. Κουβέλης και Τσίπρας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, συμφώνησαν, να γίνει τις επόμενες μέρες συνάντηση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των δύο κομμάτων για να συζητήσουν επί των απαραίτητων κοινοβουλευτικών διαδικασιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις