Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο στα Δικαστήρια - Χαμός όταν ανακοινώθηκε η προφυλάκιση κατηγορουμένου! - Καταδίωξη στη... μισή πόλη και έξι συλλήψεις

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο στα Δικαστήρια -...

Πρωτοφανής ένταση στο Δικαστικό Μέγαρο

Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα (γύρω στις 12.45 το μεσημέρι) στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, όταν νεαροί Ρομα προκάλεσαν επεισόδια απο την οδό Κανάρη μέχρι και την Κορίνθου μετά την αναγγελία προφυλάκισης συγγενούς τους.

Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση των δικαστικών αρχών, συγγενικό πρόσωπο ενός κατηγορούμενου, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, έσπασε ένα τζάμι του κτηρίου τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό.

Την ίδια ώρα άλλοι Ρομα συνεπλάκησαν στην οδό Κανάρη έξω απο τα Δικαστήρια και συνέχισαν τις αψιμαχίες μέχρι την Κορίνθου. Άμεσα ειδοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν έξι νεαρούς.

Η καταδίωξη συνεχίζεται αυτή την ώρα (13.50) μέχρι και τα Ψηλαλώνια και ως το Σκαγιοπούλειο, με δυνάμεις της Ομάδας ΔΙΑΣ να βρίσκονται στους γύρω δρόμους.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή Φόρα Παρτίδα του ΑΝΤ1 Πάτρας 105,3, (Νίκος Σύφαντος και Αφροδίτη Τσικριτζή) πρόκειται για συγγενείς των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση με τις κλοπές των δικύκλων και η οποία εξαρθρώθηκε προ ημερών απο την ΕΛ.ΑΣ.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο ήσαν μεγάλης έντασης, όπως αναφέρουν μαρτυρίες στο thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις