Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

BBC: Δωρεάν η μετάδοση των Μουντιάλ του 2018 και του 2022

BBC: Δωρεάν η μετάδοση των Μουντιάλ του ...

Συμφωνία με τη FIFA

Οι Βρετανοί πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν δωρεάν απο το βρετανικό δίκτυο του BBC τη μετάδοση των τελικών του παγκοσμίου κυπέλλου του 2018 (Ρωσία) και 2022 (Κατάρ).


Η νέα συμφωνία, που υπεγράφει ανάμεσα στη FIFA και το βρετανικό δίκτυο του BBC και   μοιράζεται με την ITV, ορίζει πως θα μεταδίδονται απευθείας τόσο στην τηλεόραση, αλλά και στο ραδιόφωνο, όλοι οι αγώνες των δύο διοργανώσεων, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αλλά και προπονήσεις των ομάδων που θα προκριθούν.

Η Μπάρμπαρα Σλάτερ, διευθύντρια του αθλητικού προγράμματος του BBC μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που διαφυλάξαμε τα δικαιώματα ενός εκ των κορυφαίων αθλητικών γεγονότων του κόσμου. Επίσης, είναι φανταστικό ότι το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός σε όλη την υφήλιο θα είναι δυνατό να παρέχεται δωρεάν σε όλους τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου».
Ενδιαφέρον παροθσιάζει πως η τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2018 θα είναι η 14η διαδοχική διοργάνωση που θα μεταδώσουν από κοινού το BBC και η ITV, μετά από αυτή του 1966 στα γήπεδα της Αγγλίας ενώ περισσότερο από τα 3/4 του πληθυσμού του «Νησιού» έμειναν συντονισμένοι στη διάρκεια της προηγούμενης διοργάνωσης του 2010 Νότια Αφρική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις