Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γ. Παναγιωτόπουλος: Πανελλαδικές Εξετάσεις - Αφετηρία μιας νέας ζωής

Γ. Παναγιωτόπουλος: Πανελλαδικές Εξετάσε...

Mήνυμα στους μαθητές και στις μαθήτριες

"Ενόψει της έναρξης των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων θέλω να σας εκφράσω τις πιο ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχές μου για καλή επιτυχία στην ευόδωση των στόχων και των προσδοκιών που ο καθένας και η καθεμιά έχει θέσει για ένα καλύτερο μέλλον.

Η περίοδος των εξετάσεων σηματοδοτεί το τέλος μιας πολύχρονης πορείας στη μαθητική ζωή με χαρακτηριστικά της το μόχθο, την επιμονή και την καθημερινή προσπάθεια. Για πολλούς από εσάς, με την είσοδό σας στην ακαδημαϊκή κοινότητα, ακολουθεί η χάραξη μίας νέας πορείας γεμάτης με νέες προοπτικές και προκλήσεις. Η πίστη στις δυνάμεις σας, το σθένος, η αισιοδοξία και το αγωνιστικό πνεύμα που διακατέχει τη νέα γενιά αποτελούν το καλύτερο «οπλοστάσιό» σας στον αγώνα που ετοιμάζεστε να δώσετε για να θεμελιώσετε τη μελλοντική σας πορεία και ανάπτυξη.

Αδιαμφισβήτητα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν σημαντικό σταθμό στην προσπάθεια για εκπλήρωση των προσωπικών σας φιλοδοξιών. Όμως δεν είναι ο μοναδικός. Αποτελεί έναν από τους πολλούς σταθμούς που θα συναντήσετε στη ζωή σας και ως τέτοιος θα πρέπει να εκλαμβάνεται. Οποιαδήποτε αποτυχία δεν πρέπει να θεωρηθεί ως οπισθοδρόμηση και τροχοπέδη στην εξέλιξή σας αλλά να αξιοποιηθεί ως μια πολύτιμη εμπειρία και κινητήριος δύναμη για νέες προσπάθειες. Είναι εξίσου σημαντικό να θυμάστε ότι ο δρόμος για την προσωπική ολοκλήρωση και την επαγγελματική ανάπτυξη είναι πολλαπλός και μέσα από συστηματική δουλειά και προσπάθεια πάντα θα προκύπτουν διέξοδοι για τα όνειρά σας.

Σε αυτήν την κρίσιμη, όσο και επίπονη, προσπάθεια δεν είστε μόνοι σας.  Η αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς και η αδιάλειπτη εμψύχωση και ενθάρρυνση των γονέων σας αναδεικνύονται παράγοντες υψίστης σημασίας ώστε να αγωνιστείτε απερίσπαστοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον καθένα σας.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους σας".

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις