Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Tι λένε από το Μαξίμου για τον Τάκη Μπαλτάκο

Tι λένε από το Μαξίμου για τον Τάκη Μπαλτάκο

Με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο αναφέρονται υψηλοβαθμοι κυβερνητικοί παράγοντες

Με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο αναφέρονται υψηλοβαθμοι κυβερνητικοί παράγοντες στον Τάκη Μπαλτάκο, μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο της συνομιλίας του με τον Κασιδιάρη και τα όσα ακολούθησαν μέχρι την αποπομπή του.

Στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου στέκονται σε πέντε κυρίως σημεία, τα οποία όπως αναφέρουν εκθέτουν τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου.

Το πρώτο και βασικότερο είναι πως δεν είναι δυνατόν ο γ.γ της κυβέρνησης να βρίζει τον πρωθυπουργό. Για κανέναν λόγο και πουθενά. Δεύτερον η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ.Μπαλτάκος δεν αναφέρεται πουθενά στον Δένδια και Αθανασίου, κάτι που τον εκθέτει για δεύτερη φορά. Τρίτον από το Μαξίμου τονίζουν ότι ο Μπαλτάκος δεν παραιτήθηκε, αλλά αποπέμθηκε. Η παραίτηση ακολούθησε της αποπομπής καθώς ο πρωθυπουργός εξερχόμενος της Συγγρού ήταν σαφής λέγοντας πως ο κ.Μπαλτάκος δεν έχει θέση στην κυβέρνηση.

Τέταρτον το μείζον θέμα όπως προκύπτει απ όσα προσπάθησε να αναδείξει ο Μπαλτάκος είναι πως δεν ισχύουν στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής πολιιτκές διώξεις, κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά. Τέλος από το Μαξίμου λένε σαφώς πως όλη η ανστάτωση που δημιουργήθηκε βαραίνει αποκλειστικά στον ίδιο τον κ. Μπαλτάκο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις