Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το “Game of Thrones” θα γίνει και… ταινία!

Το “Game of Thrones” θα γίνει και… ταινία!

Μιλώντας στο Hollywood Reporter την Τετάρτη, 19 Μαρτίου, ο Martin συζήτησε τα σχέδια του αυτά και την πιθανότητα υλοποίησης της ιδέας

Ενώ οι fans ακόμα δεν έχουν συνέλθει από τον παροξυσμό που προκάλεσε το καινούργιο τρέιλερ για την 4η σεζόν της σειράς, ο δημιουργός της George R.R. Martin παραδέχεται ότι σκέφτεται να αποτυπώσει τους χαρακτήρες και στο κινηματογραφικό πανί.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter την Τετάρτη, 19 Μαρτίου, ο Martin συζήτησε τα σχέδια του αυτά και την πιθανότητα υλοποίησης της ιδέας.

“Θα εξαρτηθεί από το πότε θα ολοκληρωθεί η προβολή της σειράς. Θα προβάλλεται για 7 χρόνια; Για 8; Για 10; Θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να καλυφθεί το budget. Αυτοί οι δράκοι είναι ακριβοί, ξέρετε”, εξήγησε ο συγγραφέας και δημιουργός.

Ο Martin επίσης αποκάλυψε ότι δεν θα ήταν αντίθετος στην ιδέα να γίνουν ταινίες οι τρεις ιστορίες προπομποί της σειράς βιβλίων A Song of Ice and Fire στην οποία βασίστηκε η δημοφιλέστατη τηλεοπτική σειρά.

Την ίδια στιγμή, το Entertainment Weekly αποκαλύπτει ότι η 4η σεζόν είναι η πιο έντονη που έχουν παρακολουθήσει οι τηλεθεατές και θα περιλαμβάνει πολλούς απροσδόκητους θανάτους χαρακτήρων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight