Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Aπόψε η μπάντα των Fungover live στην Πάτρα, στις 22.30

Aπόψε η μπάντα των Fungover live στην Πά...

Στο μπαρ Βaobab

Οι Fungover θα εμφανιστούν σήμερα Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 στο μπαρ Baobab της Πάτρας στην οδό Κανακάρη 61, στις 22:30, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Οι Fungover δημιουργήθηκαν το 2007 με την επιστροφή του μουσικού Σωτήρη Ντούβα (ντραμς) από την Ολλανδία στην Ελλάδα.

Η πρώτη τους εμφάνιση ήταν πριν από περίπου 7 χρόνια σε γνωστό internet cafe της Πάτρας με τον Γιώργο Μεταξά (πιάνο) και Σπήλιο Καστάνη (μπάσο).

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μεταξά από την μπάντα, οι Σπήλιος Καστάνης και Σωτήρης Ντούβας έψαξαν για άλλους μουσικούς και βρήκαν τον πιανίστα Βασίλη "Λύκος" Τριανταφυλλόπουλο και τον blues κιθαρίστα Σάκη Τσινούκα. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι (από άρθρο του σάιτ wherevent.gr), «κάποια στιγμή αποφασίζουν να το δουν λίγο πιο σοβαρά το θέμα του γκρουπ γιατί δεν είχαν λεφτά ούτε για να πιουν μπύρες. Αρχίζουν λοιπόν να κάνουν συναυλίες σε πολλά μαγαζιά της Πάτρας με πολλούς guests.

Παίξανε μέχρι και με τον γνωστό multiplayer Γιάννη Πουπούλη (ηλεκτρική κιθάρα, άταστη κιθάρα, κλασική κιθάρα, μπεντίρ, τουμπελέκι, ρεκ, ούτι, drums reggae, νταούλι, κλαρίνο, νευ, ζιλια, μπάσο, αρμονία της μουσικής) αλλά δεν τα βρήκανε όσον αφορά την ενδυμασία της μπάντας καθώς ο Γιάννης Πουπούλης δεν ήθελε να φοράει γραβάτες.

Με οριστικοποιημένη πια τη σύνθεσή τους οι Fungover αρχίζουν να έχουν σημειολογικές ανησυχίες διαπιστώνοντας με θλίψη πως από τις συναυλίες απουσίαζε ο γυναικείος πληθυσμός γεγονός που κατά κοινή τους μετέπειτα ομολογία οφειλόταν στην απουσία του Σπήλιου Καστάνη από το σχήμα γιατί εκτός από πολύ καλός μπασίστας ήταν και παραμένει μια cult φιγούρα με ταυτόχρονα εξαιρετικές χορευτικές ικανότητες.

Έπειτα από επίμονες προσπάθειες του Σωτήρη Ντούβα, ο Σπήλιος Καστάνης αποφάσισε να δώσει τέλος στην χορευτική του καριέρα και να αφοσιωθεί ξανά στους Fungover. Η επιστροφή του Σάκη Τσινούκα στο σχήμα είναι-μέχρι χθες- η τελευταία αλλαγή στο line-up της μπάντας».

Guest star στο αποψινό live θα είναι οι Timos και Elina.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View