Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δύο ένοπλες ληστείες μέσα σε μιάμιση ώρα - Παντοπωλείο στην Ανθείας και πεζό στην Μαραγκοπούλου "χτύπησαν" οι δράστες με τις κουκούλες

Πάτρα: Δύο ένοπλες ληστείες μέσα σε μιάμ...

Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία

21:55 Και νέο ένοπλο χτύπημα στην Πάτρα. Μετά την απόπειρα ένοπλης ληστείας από δύο άνδρες σε παντοπωλείο στην Ανθείας, θύμα ληστείας έπεσε στις 21:30 ένας πεζός στην οδό Μαραγκοπούλου.

Στη δεύτερη περίπτωση στον αμέριμνο άνδρα επιτέθηκε με όπλο ένα άτομο, πιθανότατα Έλληνας, που φορούσε κουκούλα. Τον ξάφνιασε και με παρατεταμένο το όπλο κατάφερε να του αποσπάσει το ποσό των 250 ευρώ.

Οι ομοιότητες των δύο περιστατικό και η μικρή χρονική απόσταση ανάμεσά τους κάνει τους Αστυνομικούς να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο ότι ο δράστης του περιστατικού αυτού είναι ο ένας από τους δύο επίδοξους ληστές της οδού Ανθείας.

21:06 Απόπειρα ληστείας σε supermarket στην οδό Ανθείας 187 στην Πάτρα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 8:00 το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνδρες με κουκούλες απείλησαν τον καταστηματάρχη απαιτώντας τους δώσει τις εισπράξεις της ημέρας.

Έφυγαν όμως με άδειες χέρια αφού δεν πήραν χρήματα μιας και η ταμειακή μηχανή του καταστήματος… κόλλησε! Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις