Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: "Ποιός είπε ότι δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος;", λέει ο Γιάννης Δημαράς αντικρούοντας "ορφανές" φήμες που τον ήθελαν να αποσύρεται

Πάτρα: "Ποιός είπε ότι δεν θα είμαι...

"Κρατάμε τον Δήμο ζωντανό"

Εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, πιστοποιώντας σε κάθε ευκαιρία την οριστική απόφαση του και αντικρούοντας την φημολογία που τον θέλει να αποσύρεται από το «τιμόνι» της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα» και άρα και από την επαναδιεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου.

Ο κ. Δημαράς, όπως πληροφορείται το thebest.gr, σε συζητήσεις με στενούς συνεργάτες του εκφράζει την απορία του για την πηγή από την οποία εκπορεύθηκαν οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες δεν είναι διατεθειμένος να ηγηθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά της παράταξης του.

Μάλιστα, σε πρόσφατες συζητήσεις του έδειξε να αντιμετωπίζει με εύγλωττη διάθεση χιούμορ όσους τον ρωτούν ευθέως αν θα είναι ξανά υποψήφιος ή όχι. «Πότε είπα ότι δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος;», ρωτά ο κ. Δημαράς όσους του επισημαίνουν ότι διακινούνται «πληροφορίες» περί μη καθόδου του στις εκλογές.

Μάλιστα, όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ο κ. Δημαράς καταρτίζει ήδη τους σχεδιασμούς του ενόψει των εκλογών του Μαΐου παρ’ ότι το «σκηνικό» δεν έχει αποκρυσταλλωθεί υπό την έννοια ότι δεν είναι ακόμη γνωστά όλα τα πρόσωπα που θα κατέλθουν ως υποψήφιοι Δήμαρχοι Πατρέων. «Εμείς κάνουμε την δουλειά που οι δημότες μας έχουν αναθέσει, στην πιο δύσκολη συγκυρία και υπό ασφυκτική οικονομική πίεση», λέει ο κ. Δημαράς θέλοντας, προφανώς, με τον τρόπο αυτό να δείξει ότι το έργο της δημοτικής αρχής πρέπει να αξιολογηθεί στην βάση των γενικότερων δυσμενών περιστάσεων και της πίεσης που δέχεται η Αυτοδιοίκηση.

«Κρατάμε τον Δήμο ‘ζωντανό’ και υπό λειτουργία και αυτό δεν είναι λίγο με τα σημερινά δεδομένα», λέει ο κ. Δημαράς δίνοντας έτσι και ένα πρώτο στίγμα της τακτικής που θα ακολουθήσει προεκλογικά…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις