Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τατσόπουλος: Η απλή αναλογική, ο Γλέζος, ο "γεράκος" και η... θεογκόμενα

Τατσόπουλος: Η απλή αναλογική, ο Γλέζος,...

Δηλώσεις που θα συζητηθούν

Τη διαφωνία του με την εφαρμογή της απλής αναλογικής εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Τατσόπουλος, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως αν έρθει στη Βουλή κάποια σχετική πρόταση θα την καταψηφίσει.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM με αφορμή και τις χθεσινές δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου, ο κ. Τατσόπουλος ανέφερε πως η «απλή και άδολη αναλογική μπήκε στη φορμόλη» και πως τώρα γίνεται μία προσπάθεια να «νεκραναστηθεί».

Υποστήριξε ακόμη πως αν θέλεις να εφαρμόσεις απλή και άδολη αναλογική «αποδέχεσαι δύο πράγματα: πρώτον, ότι η αυτοδυναμία είναι ανέφικτη στον αιώνα τον άπαντα στο ορατό μέλλον, στα επόμενα 50-100 χρόνια και δεύτερον, ως απόρροια του πρώτου, αποδέχεσαι συμμαχικές κυβερνήσεις».

Όπως είπε ωστόσο ο κ. Τατσόπουλος, κουλτούρα συμμαχιών στην Ελλάδα δεν υπάρχει. «Εγώ δεν βλέπω κουλτούρα για συμμαχίες, βλέπω ένα διπολισμό με νύχια γαμψά», παρατήρησε.

Σημείωσε ωστόσο ότι δεν αμφισβητεί ότι «έχει τις καλύτερες προθέσεις ο Μανόλης Γλέζος», αλλά αν εφαρμοστεί σήμερα κάτι τέτοιο «είναι ένας ιδανικός δρόμος προς την κόλαση και την ακυβερνησία».

Παρομοίωσε μάλιστα τον κ. Γλέζο με τον «γεράκο» από τον Αστερίξ. «Ο Γλέζος στον Αστερίξ μοιάζει περισσότερο με τον γεράκο εκείνο που έχει τη θεογκόμενα… Του μοιάζει καταπληκτικά», ανέφερε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις