Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Πατρινό Γυμναστήριο "Motion Revolution" ανοίγει και φέτος τις πύλες του για τη νέα περίοδο

Το Πατρινό Γυμναστήριο "Motion Revo...

Στο πρόγραμμα του εντάσσονται και δύο νέα τμήματα, τα Zumba Kids και Χοροθέατρο

Το Γυμναστήριο «MOTION REVOLUTION» άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για τη νέα περίοδο υποσχόμενο μια ακόμα πιο κεφάτη και δημιουργική χρονιά, με τα τμήματα της Ρυθμικής Γυμναστικής (αρχάριο και προχωρημένο επίπεδο), τη Yoga, τη Zumba, το τμήμα του hip-hop ενώ παράλληλα την καινούρια περίοδο δημιούργησε και 2 νέα τμήματα. Το ένα είναι η Zumba Kids και το άλλο το Χοροθέατρο.

Η Zumba Kids προορίζεται για παιδιά που εμπίπτουν στην ηλικιακή ομάδα 4 έως 12 ετών. Ενσωματώνει στυλ χορού όπως το reggeaton, hip-hop και pop, με τις θεμελιώδεις έννοιες, όπως ο συντονισμός, η πειθαρχία και η ομαδικά εργασία.

Οι γονείς αγαπούν αυτό το είδος της Zumba λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης που έχει στα παιδιά αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή τους, την ενίσχυση του μεταβολισμού και του συντονισμού. Από την άλλη πλευρά, στο τμήμα του Χοροθεάτρου, οι μαθητές βελτιώνουν τη στάση του σώματος και το συντονισμό των μελών του, καθώς και την αίσθηση του ρυθμού και τη μνήμη.

Ως αεροβική άσκηση, συμβάλλει στην καλή φυσική κατάσταση και ενδυναμώνει τους μύες της πλάτης και τους κοιλιακούς, χτίζοντας δυνατά, σμιλεμένα κορμιά και συνδυάζοντας την κίνηση με την υποκριτική, σε ένα από τα πιο εκφραστικά είδη του χορού.

Η σχολή είναι ανοικτή καθημερινά 17:00 – 21:00 για οποιεσδήποτε πληροφορίες.  Υπάρχουν και προσφορές, ιδίως στα νέα τμήματα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για το ενδιαφερόμενο κοινό, 2610 526 196 και 6976759289.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις