Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Όλη η Πάτρα» χθες βράδυ στο piato – Καρέ καρέ η βραδιά γευσιγνωσίας

«Όλη η Πάτρα» χθες βράδυ στο piato – Καρ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

«Όλη η Πάτρα» χθες βράδυ στο piato, στη βραδιά γευσιγνωσίας που διοργάνωσε το γνωστό εστιατόριο του Ρίου σε συνεργασία με τα βιολογικά κρασιά του Κτήματος Κούκου. Ο λευκός ροδίτης σαντορνέ, ο ροζέ ροδίτης Αγιωργίτικος καμπερνέ, και ο κόκκινος Αγιωργίτικος καμπερνέ έρεαν άφθονοι,  ενώ δεκάδες ήταν οι γνωστές παρουσίες της πόλης που έδωσαν το «παρών».

Ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπουρδούλης, ο οδοντίατρος – δημοτικός σύμβουλος Τάκης Γκίκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλέξης Σκαρμέας με τον δικηγόρο Γιώργο Μάρκου, ο καθ. Πανεπιστημίου Πατρών – Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Βανταράκης οικογενειακώς, ο καθηγητής ακτινοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Καρδαμάκης, με τη σύζυγό του Κατερίνα, ο συγκοινωνιολόγος – σύμβουλος του Δημάρχου Δημήτρης Σαρδελιάνος  με την σύζυγό του Χαριτίνη Καρλιαύτη, η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Νανά Πατρώνη με την υπεύθυνη Τύπου του Θεάτρου Σοφία Μαυρίδη, ο Γιώργος Καραγεωργόπουλος της PlusMedia οικογενειακώς, ο Θάνος Δούρος των David Mayer, ο Νίκος Αθανασόπουλος και Παναγιώτης Παπουτσάς οικογενειακώς, οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Ευτυχία Μεσίσκλη, οι Πέτρος Πετράκης και Βασίλης Ντούκας των γυμναστηρίων «Sports House» και «Μέγας Αλέξανδρος», κι ακόμη τα ζεύγη: Γιάννη Τζαβάρα – Αγαθής Φλώρου, Νικόλα και Αγγελικής Κατσαράκη, οι: Θεοδοσία Φιλιππάτου, Σοφία Ψημάδη, Νία Παναγοπούλου, Σοφία Λοτσάρη, Αλεξάνδρα Σαρμά κ.α.

Το «piato» στο Ρίον είναι ένα από τα μόλις 20 εστιατόρια της Πάτρας που έχουν μειώσει τις τιμές τους λόγω ΦΠΑ, αποκτώντας το ειδικό σήμα ενώ όπως μαθαίνουμε από σήμερα θα έχει τηλεόραση όπου θα προβάλλονται παράλληλα οι αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight