Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τι είπε ο Νταβλούρος στον Σαμαρά

Τι είπε ο Νταβλούρος στον Σαμαρά

Τις επαφές του, με βουλευτές της Ν.Δ. συνεχίζει ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σε ταβέρνα της Ν. Ερυθραίας, είχε και «χρώμα» Αχαΐας, καθώς συμμετείχε και ο βουλευτής του νομού, Θανάσης Νταβλούρος.

Η συνάντηση έγινε σε χαλαρούς και εγκάρδιους τόνους, ενώ ο πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία για ελάχιστες στιγμές χαλάρωσης.

Τόσο με τον Θανάση Νταβλούρο, όσο και με τους τέσσερις άλλους βουλευτές που είχαν προσκληθεί (Κώστας Κοντογιώργος, Ευρυτανίας, Νίκος Ταγαράς, Κορινθίας, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, Πιερίας και Ευθύμιος Καρανάσιος, Χαλκιδικής), ο κ. Σαμαράς αντάλλαξε απόψεις για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ άκουσε τις θέσεις τους αλλά και τους προβληματισμούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αχαιός βουλευτής, έθεσε στον Πρωθυπουργό, όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή, ενώ έκανε και εκτενή αναφορά σε ζητήματα που αφορούν τα περιφερειακά μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Σαμαράς, κατέγραψε τα πάντα, διαβεβαιώνοντας ότι θα έρθει σε επαφή με τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς, καθώς και στελέχη οργανισμών για την επίλυση τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις