Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Ρώρος σε Αθ. Νταβλούρο: «Ανήρ φρόνιμος ουκ έχει πολλούς λόγους»

Γ. Ρώρος σε Αθ. Νταβλούρο:  «Ανήρ φρόνιμ...

Η ανταπάντηση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας στον βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ

«Ανήρ φρόνιμος ουκ έχει πολλούς λόγους», λέει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας απευθυνόμενος προς τον βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Αθ. Νταβλούρο, για το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές.

Η απάντηση του κ. Ρώρου στην επιστολή του κ. Νταβλούρου έχει ως εξής:

«Κύριε Βουλευτά,

Στα ερωτήματα που έξεθεσα στο έγγραφό μου δεν απαντήσατε σε κανένα:

1.Πώς εξηγείται η αλλαγή στάσης του κου Σαμαρά;

2.Ποιος ζήτησε το άνοιγμα των 52 Κυριακών;

3.Ποιος δημιούργησε την ύφεση την ανεργία την εξαθλίωση;

Αντί να απαντηθούν τα ερωτήματα με επιχειρήματα επιστημονικά τεκμηριωμένα έλλειψη αυτών μπλέκονται αρμονικά οι κορύνες, το διαδίκτυο, η θρησκευτική λατρεία, η νηστεία, οι ενδυματολογικές προτιμήσεις , τα πολυκαταστήματα, το κροκοδειλάκι ,η «απέχθεια» εναντίον του Εμπορικού κόσμου της πόλης, η συκοφάντηση του για αισχροκέρδεια, κ.ά.

1.Το 2013 δεν είναι 1953 λέει ο κος Βουλευτής. Δυστυχώς το 2013, εσείς και η πολιτική που ασκείται έχουν φέρει τη χώρα σε συνθήκες 1953 με 1,5εκατομμυρια άνεργους, μετανάστευση, λουκέτα, εξαθλίωση, συσσίτια και βοήθεια από την ΟΥΝΤΡΑ τότε, το ΔΝΤ σήμερα…….

2.Ακριβή η αγορά της πόλης (200€ ένα ζευγάρι παπούτσια και κάλυπτε τα λειτουργικά έξοδα). Επιστημονική έρευνα του ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών) ιεραρχούσε την αγορά μας στις τρείς πιο φθηνές της χώρας, εσείς ποια έρευνα μελετήσατε;

3.Θρησκευτικά καθήκοντα μελών του Δ.Σ. του Ε&ΕΣΠ . Από πού απορρέουν οι πληροφορίες ότι οι έμποροι και τα μέλη του Δ.Σ. δεν εκκλησιάζονται ή δεν νηστεύουν. Δεν γνωρίζω αν ήταν στην πρώτη αρμοδιότητα σας (Διοικητής Ασφαλείας), οι «παρακολουθήσεις» όσων εκκλησιάζονται και νηστεύουν, προφανώς δεν εκκλησιαζόμαστε στην ίδια εκκλησία για το φαίνεσθε, τις φωτογραφίες και την ψηφοθηρία.

4.Τα σώματα ασφαλείας και άλλοι Δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν Κυριακή. Χρειάζονται επιχειρήματα; Προφανώς δουλεύουν αλλά έχουν ρεπό δύο άλλες ημέρες, έχουν άδεια . Η γυναίκα έμπορος ποιες ημέρες έχει ρεπό ή άδεια , την καταδικάζεται σε 360 ημέρες δουλείας.

5.Οι ενδυματολογικές προτιμήσεις των μελών του Εμπορικού κόσμου. Επειδή ο «διάλογος» φτάνει σε ακραίες τοποθετήσεις δεν χρειάζεται απάντηση ο Λαϊκισμός έχει τα όριά του κε Βουλευτά. Τα πολυκαταστήματα και οι πολυεθνικές ξένων συμφερόντων δεν ανδρώθηκαν οικονομικά από τους εμπόρους αλλά απ΄την πολιτική σας να τα τοποθετήσετε στα κέντρα των πόλεων χωρίς καμία μέριμνα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , σε αντίθεση με τις Ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία κ.ά.) τα επιχειρήματα του συνοδοιπόρου σας κου Παπαθανασίου το 2005 με τον Ν. 3377 (εγκατάσταση πολυκαταστημάτων, απελευθέρωση ωραρίου) περί ανάπτυξης, νέων θέσεων εργασίας και μείωση τιμών απεδείχθησαν έωλα.

Σε μια (1) θέση εργασίας δημιουργούν δυόμιση (2,50 ) θέσεις ανεργίας (Πανεπιστήμιο Πειραιά).

Η ανάπτυξη δεν ήρθε, αντίθετα έκλεισαν τα μικρά καταστήματα , η μείωση τιμών όνειρο για τους καταναλωτές, είμαστε από τις πιο ακριβές χώρες τις Ευρώπης γιατί δημιούργησαν τράστ, τριγωνικές πωλήσεις και ελέγχουν τις τιμές. Έτσι αφού έπνιξαν μικρές τοπικές παραγωγικές επιχειρήσεις με την πολιτική τους, τα χρήματα φεύγουν κάθε Σάββατο για το εξωτερικό εντείνοντας την οικονομική αιμορραγία.

Για αυτή την πολιτική είσθε υπεύθυνοι.

Που είναι οι ρυθμίσεις; Η ρευστότητα; Η λειτουργία του ΕΤΕΑΝ;………..

Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για την πολιτική σας και μόνο ενασχόληση.

Σας αποστέλλω με e-mail επιστημονικά τεκμηριωμένες τις θέσεις για την Κυριακάτικη Αργία, τις θέσεις της ΟΚΕ Ν. Αχαΐας για τις επιπτώσεις από την εγκατάσταση πολυκαταστημάτων.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις