Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ: Να καλυφθούν απ' την "κινητικότητα" τα κενά προσωπικού στα Νοσοκομεία

ΠΑΣΟΚ: Να καλυφθούν απ' την "κινητι...

Συνάντηση με Γεωργιάδη το πρωί

Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Άδωνη Γεωργιάδη, παρουσία και της Γ.Γ. Χριστίνας Παπανικολάου. Στη συνάντηση συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με το Υπουργείο Υγείας, ώστε να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα μεγάλα θέματα του χώρου.

Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα της Υγείας που έρχονται στο υπό συζήτηση Πολυνομοσχέδιο και ειδικά το θέμα της εφαρμογής του clow back στους προμηθευτές του ΕΟΠΥΥ.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να ληφθεί μέριμνα ώστε η εφαρμογή του προγράμματος κινητικότητας στο χώρο της Υγείας να μην οδηγήσει σε απολύσεις, αλλά να καλύψουν οι εργαζόμενοι τα «κενά» που υπάρχουν στα Δημόσια Νοσοκομεία, πράγμα το οποίο, επί της αρχής, απεδέχθη ο Υπουργός.

Ζητήθηκε επίσης από τον Υπουργό Υγείας να παρέμβει ώστε να καλυφθούν κενά των Δημοσίων Νοσοκομείων από το γενικότερο πρόγραμμα κινητικότητας, πράγμα το οποίο, μετά από παρέμβαση του καθηγητή κ. Δημήτρη Κρεμαστινού στη Βουλή δήλωσε ότι αποδέχεται και ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Επίσης ζητήθηκε να αξιοποιηθούν με ένταξη στο Υπουργείο Υγείας καθηγητές των ΕΠΑΛ που έχουν ειδικότητες που χρειάζονται στο χώρο.

Στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ που είχε ως επικεφαλής τον καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινό, μετείχαν και οι Γιάννης Δατσέρης, Στέφανος Μιχαλάκος και Χρήστος Πρωτόπαπας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις