Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η αξιοπρεπής στάση της οικογένειας Βρη στην αναστολή έκδοσης του "Εθνικού Κήρυκα"

Η αξιοπρεπής στάση της οικογένειας Βρη σ...

Το τελευταίο πρωτοσέλιδο και το σημείωμα των εκδοτών

Με την ίδια αξιοπρέπεια που κινήθηκε στον εκδοτικό χώρο επί 76 χρόνια, με την ίδια αξιοπρέπεια ανέστειλε την έκδοση του "Εθνικού Κήρυκα" η οικογένεια Βρη. Η πατρινή εφημερίδα στο σημερινό αποχαιρετιστήριο φύλο της κάνει μια αναδρομή στην μακρόχρονη ιστορία της, αναδημοσιεύει κάποια σημαντικά πρωτοσέλιδά της καθώς και γεγονότα σταθμούς της πορείας της.

Σε πρωτοσέλιδο σημείωμα δημοσιεύεται η αναστολή της έκδοσης και αναλύονται ξεκάθαρα και αξιοπρεπώς οι αιτίες που οδήγησαν στο κλείσιμο της εφημερίδας, που η τρίτη γενιά εκδοτών δεν κατάφερε να αποφύγει. Η τελευταία σημαντική αναβάθμιση του Εθνικού Κήρυκα πραγματοποιήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, με ίδια κεφάλαια και πολύ επίπονη προσπάθεια όλων των συντελεστών της.

"Θεωρούμε ότι κάθε εφημερίδα πρέπει να είναι μια επιχείρηση αυτοτελής και να στηρίζεται στις δυνάμεις της και μόνο, για να μπορεί να λειτουργεί αναεξάρτητα από δεσμεύεις, "υποθήκες" και διαπλεκόμενα. Με δεδομένο δε, ότι ως επιχειρηματίες, δεν διανοούμαστε να ακολουθήσουμε τον δρόμο των μεθοδευμένων καθυστερήσεων πληρωμών, των τεχνιτών ή μη πτωχεύσεων και άλλων διαφόρων γνωστών, αλλά έξω από τη δική μας φιλοσοφία και νοοτροπία "τερτιπιών", οδηγούμαστε στην οδυνηρή, αλλά ταυτόχρονα και ρεαλιστική απόφαση να αναστείλουμε, για όσο χρειαστεί, την έκδοση του Εθνικού Κήρυκα της Δευτέρας, για καθαρά οικονομικούς λόγους", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημείωμα των εκδοτών.

Να ευχηθούμε η έκδοση του Ημερήσιου Κήρυκα να συνεχιστεί απρόσκοπα και με επιτυχία όπως συμβαίνει εδώ και δεκαετίες διασφαλίζοντας την ισχυρή παρουσία της εφημερίδας στο χώρο των καθημερινών εκδόσεων της Πάτρας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις