Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κώστας Βρης: Οι λόγοι που μας οδήγησαν στο τέλος του Εθνικού Κήρυκα

Κώστας Βρης: Οι λόγοι που μας οδήγησαν σ...
Ξανάλατος Νίκος

Συνέντευξη του εκδότη της εφημερίδας

Απογοήτευση, πικρία για τις εξελίξεις και αγωνία για το μέλλον, σκόρπισε σήμερα στην κοινωνία της πόλης και την δημοσιογραφική κοινότητα, η είδηση της αναστολής έκδοσης του Εθνικού Κήρυκα της Δευτέρας. Οι εκδότες με μια συμβολική τελευταία έκδοση, αναφέρουν στην πρώτη σελίδα, μερικούς από  τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκαν στην απόφαση αυτή.

Ο εκ των εκδοτών Κωνσταντίνος Βρης, γνωστός ναυτιλιακός πράκτορας της πόλης, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μέσα από λίγες αλλά καθαρές  κουβέντες, έδωσε το πραγματικό στίγμα του προβλήματος που δεν αφορά μόνο την εφημερίδα του, αλλά ολόκληρο τον περιφερειακό τύπο και πιο συγκεκριμένα  τον Πατρινό τύπο.

Μεταξύ άλλων ο κ. Βρης είπε ευθέως, πως «αυτό το εγχείρημα δεν άξιζε τον κόπο. Δεν θέλαμε να μπούμε σε διαδικασίες και λειτουργίες που θα μας ανάγκαζαν να κυκλοφορούμε με χαμηλωμένα τα μάτια. Από το να μην είμαστε συνεπείς προτιμήσαμε να είμαστε αξιοπρεπείς», είπε μεταξύ άλλων.

Μια από τις σημαντικές στιγμές της συζήτησής μας, ήταν η παραδοχή του κ.Βρη ως προς την συνυπευθυνότητα του πολίτη της Πάτρας, για την χαμηλή κυκλοφορία των τοπικών εφημερίδων. «Θα έπρεπε ο πληθυσμός της Αχαΐας, να είχε την δυνατότητα επιβίωσης μιας εφημερίδας, που θα υποστήριζε τα δικά του πάσης φύσεως συμφέροντα. Δεν μας την έδωσε αυτή την δυνατότητα ο πολίτης της Αχαΐας, για αυτό και εμείς καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση» είπε ο κ. Κώστας Βρης. Να σημειωθεί, ότι η έκδοση του ημερήσιου φύλλου συνεχίζεται κανονικά.

Ακούστε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βρη στο ηχητικό μήνυμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις