Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χρωστούν στους εργαζόμενους του "Αγίου Ανδρέα" πάνω από 90.000 ευρώ από αργίες και νυκτερινά

Πάτρα: Χρωστούν στους εργαζόμενους του &...

Ζητούν την άμεση καταβολή των οφειλόμενων

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" της Πάτρας, αναφορικά με τα οφειλόμενα από αργίες και νυκτερινά, επισημαίνει τα εξής:

"Με αφορμή την δημοσίευση του Ν. 4118/ΦΕΚ.32/6.2.13, όπου με το όγδοο άρθρο δίδεται διέξοδος για τις τις απλήρωτες Αργίες-Νύκτες του Α΄ Τριμήνου του 2012

Επανερχόμαστε και Ζητάμε ΑΜΕΣΑ την ΚΑΤΑΒΟΛΗ των ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΡΓΙΩΝ – ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ, τόσο του ΔΕΚΕΜΒΡΗ του 2011 που ανέρχονται στο ποσό των 79.166 Ευρώ, όσο και του ΜΑΡΤΗ του 2012 πού ανέρχονται στο ποσό των 12.540 Ευρώ.

Εκτός από τα προαναφερόμενα και τα οφειλόμενα του 2013, ζητάμε την καταβολή και των επιπλέον οφειλόμενων Αργιών και Νυκτερινών του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη του 2012 αλλά και μέρος των μηνών Απρίλη - Μάη και Ιούνη του 2012.

Σας υπενθυμίζουμε πώς εάν και εφ΄ όσον η πληρωμή των προαναφερόμενων πολυκαθυστερημένων οφειλών, πού υποχρεωτικά μας επιβάλλονται να κάνουμε, δεν γίνει μέχρι τέλος του τρέχοντος μηνός και μάλιστα με κατ΄ εξαίρεση πιστώσεις, δεδομένου ότι οι εγκρίσεις του 2013 δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου, θα προβούμε σε ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, όπως ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε το Δ. Σ του Σωματείου μας, για τις οποίες θα έχετε εξ΄ ολοκλήρου την ευθύνη, γιατί έχετε αδιαφορήσει πλήρως μέχρι σήμερα παρά τις μπάμπολες ενοχλήσεις μας.

Είναι αδιανόητο σε όλους μας, να συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ΑΡΓΙΕΣ και ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ χωρίς να πληρωνόμαστε εγκαίρως ή να σας εκλιπαρούμε για τα αυτονόητα, για την πληρωμή μας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις