Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σάλος με τους "μαϊμού" γιατρούς στο 409 - Δεν υπάρχει καταγγελία, λέει ο Διοικητής του Νοσοκομείου

Πάτρα: Σάλος με τους "μαϊμού" ...

Το θέμα κάνει το γύρο των αθηναϊκών ΜΜΕ με εκτενή σχολιασμό

Η ΕΔΕ που διατάχθηκε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας για τα κρούσματα εξαπάτησης νοσηλευόμενων από  έναν κλητήρα κι έναν  τραυματιοφορέα του 409, που φέρονται να  παρίσταναν τους γιατρούς, κάνει τον γύρο των ΜΜΕ ενώ έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων. Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο κλητήρας φέρεται να παρίστανε τον γυναικολόγο και ερευνάται αν είχε προχωρήσει και σε εξέταση γυναικών, ενώ ο τραυματιοφορέας υποδυόταν τον αναισθησιολόγο και προσπαθούσε να αρπάξει το φακελάκι από τους συγγενείς ασθενών που θα υποβάλλονταν σε χειρουργική επέμβαση, ενώ έβγαινε και ενημέρωνε τους συγγενείς για την πορεία του περιστατικού ενώ αυτό ήταν σε εξέλιξη.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Κοσμόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν υπήρξε καμία καταγγελία από κανένα ασθενή για τα συγκεκριμένα περιστατικά και ότι διέταξε ΕΔΕ προκειμένου να διερευνηθεί η φημολογία η οποία ήταν έντονη, προκειμένου να μην μείνει κανένα σκοτεινό σημείο.

Ο τραυματιοφορέας ισχυρίζεται ότι μετέφερε  στις 5 Δεκεμβρίου του 2012 μια γυναίκα η οποία είχε γεννήσει με καισαρική από τα χειρουργεία στο δωμάτιό της και την επομένη έμαθε ότι αυτή διέδιδε στο προσωπικό ότι της είχε ζητήσει φακελάκι για τη νάρκωση, κάτι που- όπως λέει- δεν συνέβη ποτέ.

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας  κ. Μαστοράκου, τονίζει πάντως ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διερευνηθούν και οι δύο  υποθέσεις ιδίως δε του υποδυόμενου τον  γυναικολόγο, στο σκέλος που αφορά το αν προέβαινε ή όχι σε ιατρικές πράξεις.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις