Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς από τους αγρότες - Προσφέρουν προϊόντα σε άπορους συμπολίτες τους

Ηλεία: Συγκινητική  κίνηση ανθρωπιάς από...

Ενόψει των Χριστουγέννων

Πρωτοβουλία για συγκέντρωση αγροτικών προϊόντων που θα διατίθενται σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, λαμβάνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας. Σε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα αναφέρει τα εξής:

«Μπορούμε με την δράση μας να κάνουμε πράξη την ταξική αλληλεγγύη ανάμεσα στο λαό, μακριά από τις λογικές της φιλανθρωπίας και εθελοντισμού που πλασάρει η αστική τάξη για τη διαχείριση της φτώχειας.

Με τη συγκέντρωση αγροτικών προϊόντων μπορούμε να βοηθήσουμε στη στήριξη και την ανακούφιση εργατικών νοικοκυριών και των παιδιών τους που δεν έχουν δυνατότητα να τα βγάλουν πέρα οικονομικά.

Σκοπός δεν είναι απλά και μόνο η βοήθεια των εργατικών νοικοκυριών που έχουν ανάγκη μέσα σε συνθήκες κρίσης. Αυτό είναι ένα το κρατούμενο. Στόχος μέσα από αυτήν τη λαϊκή συμμαχία είναι να συναντηθούν άνθρωποι, που είναι παραγωγοί όλου του πλούτου, που δεν αναγνωρίζουν ως δικό τους φταίξιμο το χρέος και την καπιταλιστική κρίση, που δε δέχονται να λυμαίνονται τον παραγόμενο και φυσικό πλούτο της χώρας οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Τα προϊόντα θα διατεθούν από την ΟΑΣΗ με καταγραφή. Να σταθούμε στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη και να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας ανάλογα με τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και εμάς των ιδίων.

Κοντά σε αυτά εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όπως και το προηγούμενο διάστημα ενάντια στην πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης, που σε συμφωνία με την ΕΕ και το ΔΝΤ, συντρίβει τη ζωή μας και οδηγεί κάθε χρόνο χιλιάδες αγρότες και αγρότισσες στη φτώχεια και στο ξεκλήρισμα.

Άλλωστε εμείς οι φτωχοί αγρότες, γνωρίζουμε ότι για να έχει αποτέλεσμα ο αγώνας μας χρειάζεται να στηρίζεται από τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα. Γι αυτό και στις κινητοποιήσεις μας ζητάμε να εκφραστεί η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων.

Ξέρουμε, επίσης, ότι για να έχει προοπτική η πάλη μας χρειάζεται να συνδέεται και να συμβαδίζει με την πάλη του ταξικού εργατικού κινήματος και των άλλων αγωνιστικών συσπειρώσεων.

Και η ΟΑΣΗ συντονίζει τα αγωνιστικά της βήματα, με τα εργατικά σωματεία, τους συλλόγους των αυτοαπασχολούμενων και των φοιτητών στην κατεύθυνση συγκρότησης της λαϊκής συμμαχίας, που θα είναι σε θέση να συγκρουστεί με την εξουσία των μονοπωλίων για να την ανατρέψει.

Για οποιαδήποτε προσφορά επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6977313458».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις