Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαρία Κανελλοπούλου: "Zοφερή εικόνα στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο"

Μαρία Κανελλοπούλου: "Zοφερή εικόνα...

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ το επισκέφθηκε

Η Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου συμμετείχε σήμερα στην επίσκεψη στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών  Κορίνθου που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Αλληλεγγύης της πόλης, στα πλαίσια της σημερινής εκδήλωσης της Επιτροπής έξω από το Κέντρο. Με αφορμή την επίσκεψη η Βουλευτής δήλωσε:

«Διαπιστώσαμε σοβαρές ελλείψεις και προβλήματα στο καθεστώς κράτησης των μεταναστών. Πέρα από το παράλογο της κράτησης 650 ανδρών και το ακόμα πιο παράλογο της πρόθεσης της κυβέρνησης να κρατηθούν 400.000 άνθρωποι, αντιμετωπίσαμε μια ζοφερή εικόνα: οι μετανάστες δεν έχουν ζεστό νερό, δεν τρέφονται επαρκώς, δεν έχουν πρόσβαση σε δικηγόρο και σταθερή επαφή με γιατρούς, πολλοί δεν έχουν τα φάρμακα που χρειάζονται,  άλλοι παραμένουν άρρωστοι μέσα στους κοιτώνες-κελιά. Επίσης δεν τηρείται καμιά διαδικασία όσον αφορά τους αιτούντες άσυλο και πληθαίνουν ανησυχητικά οι καταγγελίες για κακομεταχείριση. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συλλογικότητες στις οποίες συμμετέχει θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να κλείσουν τα Κέντρα Κράτησης και να δημοσιοποιηθούν όλα αυτά τα μελανά σημεία που αμαυρώνουν ακόμα περισσότερο την εικόνα μας διεθνώς»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις