Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρησκόληπτη έπνιξε το μωρό της με σελίδες της Βίβλου

Θρησκόληπτη έπνιξε το μωρό της με σελίδε...

Η Julia Lovemore και ο σύζυγός της ήταν υπό την παρακολούθηση των κοινωνικών λειτουργών

Μία 41χρονη γυναίκα από τη Βρετανία δολοφόνησε την κόρη της, ηλικίας μόλις 6 εβδομάδων, γεμίζοντας το στοματάκι της με σελίδες από τη Βίβλο. Η Julia Lovemore και ο σύζυγός της ήταν υπό την παρακολούθηση των κοινωνικών λειτουργών του Milton, καθώς παρουσίαζαν συμπτώματα διαταραγμένων προσωπικοτήτων.

Μάλιστα δύο κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφτηκαν το σπίτι του ζευγαριού, για να ελέγξουν την κατάσταση, όμως δεν συναντήθηκαν με την Lovemore για να κανονίσουν επίσημη αξιολόγηση. Εκεί, βρήκαν μόνο τον σύζυγο της, David, να προσεύχεται στο έδαφος και να ζητάει από τον θεό "να βγάλει τον διάολο μέσα από τη γυναίκα του".
Έτσι αποχώρησαν, χωρίς να προβούν σε περαιτέρω ενέργειες.
Μία ώρα αργότερα, η 41χρονη μετέφερε μαζί με το άρρωστο μεγαλύτερο παιδί της, το μωρό στο νοσοκομείο, αφού πρώτα του είχε γεμίσει το στοματάκι με τις σελίδες της Βίβλου.
Τραγική ειρωνεία, πριν από μερικά χρόνια, η ίδια είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει και το μεγαλύτερο παιδί της, γιατί δεν σταματούσε να κλαίει.

Κι από την άλλη μεριά, σημαντικά φαίνεται πως ήταν και τα λάθη των κρατικών υπηρεσιών, αφού μεταξύ άλλων, έχασαν τα αρχεία και όλα τα στοιχεία, γι' αυτήν την απόπειρα, που έγινε το 2006.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις