Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απίστευτες "καραμπόλες" στο Μαξίμου για τον νέο Διοικητή της ΥΠΕ- Κατσίβελας, Γιάνναρης ή ένας... Αχαιός

Απίστευτες "καραμπόλες" στο Μα...

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του thebest.gr

Δεν αποκλείεται να είναι… Αχαιός ο νέος Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας καθώς τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα άγριο παρασκήνιο για την τελική επιλογή του προσώπου που θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Κατσικόπουλο, με ανατροπές και συνεχείς «καραμπόλες». Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ενώ έως την Κυριακή η θέση του Διοικητή θεωρείτο «κλειδωμένη» από τον γιατρό Τάκη Κατσίβελα (επιστήθιος φίλος του Αντώνη Σαμαρά, γιατρός από τους Γαργαλιάνους, πολιτευτής της Ν.Δ. στην Μεσσηνία), τα δεδομένα άλλαξαν και «σφήνα» μπήκε ένας άλλος πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, ο 50χρονος οικονομολόγος Χρήστος Γιάνναρης, με θητεία σε θέση ΔΥΠΕάρχη (Πελοπόννησος) στην κυβέρνηση Καραμανλή. Ο Χρήστος Γιάνναρης κατάγεται από το χωριό Χατζή Μεσσηνίας και επί τριάντα χρόνια είναι στο πλευρό του Σαμαρά.

Ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ενδεχομένως ο… ενδομεσσηνιακός πόλεμος να ευνοήσει διακεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από την Αχαΐα που έχει προταθεί για την θέση.

Πρόκειται για άριστο γνώστη των θεμάτων της Υγείας, πρόσωπο με μακρά και επιτυχημένη διαδρομή στα κοινά και οι πιθανότητες να είναι τελικά η επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου είναι αυξημένες τις τελευταίες ώρες, με δεδομένες και τις στενές σχέσεις που επί δεκαετίες διατηρεί με τον Πρωθυπουργό.

Οι επτά θέσεις των Διοικητών ΥΠΕ έχουν... μοιραστεί στα τρία κυβερνητικά κόμματα. Τέσσερις θα ορίσει η Νέα Δημοκρατία, δυο το ΠΑΣΟΚ και έναν η Δημοκρατική Αριστέρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις