Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρίον: Οι πρόσκοποι το έριξαν στο "e-παίζει"

Ρίον: Οι πρόσκοποι το έριξαν στο "e...

Το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων επισκέφθηκε η ομάδα Finn

Ήταν η ώρα για παιχνίδι. Μετά από μια γεμάτη προσκοπική χρόνια και ένα υπέροχο κατασκηνωτικό καλοκαίρι το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων  Ρίου το έριξε στο παιχνίδι. Την Κυριακή 2/9/2012 στο κτίριο των αεροπροσπόπων βρέθηκε η ομάδα Finn (http://funinnumbers.eu) του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων “Διόφαντος” της Πάτρας, για την επίδειξη μια καινοτόμας πλατφόρμας παιχνιδιών που έχουν σχεδιάσει και υλοποιήσει τα μέλη της ομάδας.

Τα προσκοπάκια δοκίμασαν και έπαιξαν μια ψηφιακή μεταφορά της Διελκυστίνδας. Mπροστά σε μια τεράστια επιφάνεια προβολής πλημμυρισμένη από χρώματα και σχήματα, oι παίκτες, χωρισμένοι σε δύο ομάδες, καλούνται να πραγματοποιήσουν γρήγορα και σωστά, κινήσεις στο χώρο. Κάθε σωστή και γρήγορη κίνηση  επεκτείνει το χρώμα της αντίστοιχης ομάδας, “σπρώχνοντας” την αντίπαλη έξω από την αρένα!

Στο τέλος του παιχνιδιού συμπληρώθηκαν ερωτηματολόγια από τους μικρούς και μεγάλους που έπαιξαν για να καταγράψουν την εμπειρία τους αλλά και για να προτείνουν νέες ιδέες και παιχνίδια.

Το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί την ομάδα  FinN του Ι.Τ.Υ.Ε. “Διόφαντος” για την συνδρομή της στην συγκεκριμένη δραστηριότητα των μελών του Συστήματος. Η ομάδα αποτελείται από τους Ορέστη Ακριβόπουλο, Παναγιώτη Κόκκινο, Μάριο Λογαρά, Ειρήνη Μαυρομμάτη, Γιώργο Μυλωνά και Ιωάννη Χατζηγιαννάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις