Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Σαμπάνης και Ελισάβετ Σπανού τραγουδούν απόψε στο κεντρικό λιμάνι του Αργοστολίου

Γιώργος Σαμπάνης και Ελισάβετ Σπανού τρα...

Η συναυλία δίνεται για τα 10 χρόνια του περιοδικού και σάιτ «Κεφαλονίτης»

Τα 10 του χρόνια συμπληρώνει το «Kefalonitis.com» και το γιορτάζει σήμερα Τρίτη 7 Αυγούστου 2012 με μία συναυλία-πάρτι του νεαρού τραγουδιστή και ταλαντούχου συνθέτη Γιώργου Σαμπάνης και της Ελισάβετ Σπανού στο κεντρικό λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά (χώρος Λιμεναρχείου) στις 9 το βράδυ.

Η τιμή του εισιτηρίου κοστίζει 10 ευρώ και για τα παιδιά 4 – 10 ετών κοστίζει 5 ευρώ ενώ για τα παιδιά κάτω των 4 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν. Θα επακολουθήσει after party και η υπογραφή αυτογράφων από τον καλλιτέχνη στο Bass Club.

Στη βραδιά έχουν ετοιμαστεί πολλές ιδιαίτερες εκπλήξεις, καθώς και πλούσια δώρα για τους κατόχους των εισιτηρίων. Μάλιστα ο πρώτος αριθμός θα κερδίσει ένα μοναδικό κόσμημα σχεδιασμένο από το Νίκο Γαρμπή, εμπνευσμένο από το λογότυπο του kefalonitis.

Επίσης, θα κληρωθούν περισσότερα από 30 δώρα, προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης. Οι διοργανωτές ευχαριστούν την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ για την πολύτιμη βοήθειά της, καθώς και το Λιμενικό ταμείο για την παραχώρηση του χώρου.

Ο Γιώργος Σαμπάνης που κατά το παρελθόν είχε ασχοληθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού με τον στίβο ως σπρίντερ (έχει κατακτήσει 14 χρυσά Πανελλήνια μετάλλια), ασχολείται από παιδί και με την μουσική ενώ παίζει και κιθάρα. Από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του είναι τα κομμάτια «Μυστήριο τρένο», «Σαν το φύλλο στον αέρα», κ.α.



 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight