Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνέλαβαν 13 λαθρομετανάστες στο νέο λιμάνι - Ανήλικοι οι περισσότεροι

Πάτρα: Συνέλαβαν 13 λαθρομετανάστες στο ...

Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι - Συλλήψεις και στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Πάτρας στην πύλη εισόδου του νότιου λιμένα συνολικά δεκατρείς (13) αλλοδαποί στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, οι οποίοι εντοπίστηκαν κρυμμένοι σε δύο Φ/Γ οχήματα πριν τη φόρτωσή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό.

Μετά από προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα οι εννέα (09) από τους δεκατρείς (13) αλλοδαπούς αφέθησαν ελεύθεροι λόγω ανηλικότητας.

Επίσης συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών τέσσερις (04) αλλοδαποί οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις για τα περιστατικά, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

==================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες και μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, εντός του λιμένα εξωτερικού, δύο (02) αλλοδαποί (1 άνδρας και 1 γυναίκα), οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό, ενώ και οι δύο συνόδευαν τα ανήλικα τέκνα τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις