Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και η σχέση του με την Achaia Clauss - Στιγμές συγκίνησης στο Οινόκαστρο - Δείτε Φωτο

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και η σχέση το...

Μαζί του το συγγραφικό δίδυμο των επιτυχιών Ρέππας - Παπαθανασίου

Στιγμές συγκίνησης στο Οινόκαστρο το μεσημέρι της Τετάρτης, 27 Ιουνίου 2012. Ύστερα από 30 χρόνια επανήλθε –σαν επισκέπτης– ένα από τα παιδιά που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, έπαιξαν και έζησαν εδώ τα πρώτα τους χρόνια: ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, εγγονός του πρώτου Έλληνα ιδιοκτήτη της Achaia Clauss Βλάσση Αντωνόπουλου.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και οι φίλοι του, πασίγνωστοι από τη θεατρική και τηλεοπτική τους παρουσία Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, βρέθηκαν στην Πάτρα για το ανέβασμα του έργου «Να ζει κανείς ή να μη ζει», ξεναγήθηκαν στα ιστορικά κελάρια, στην Κάβα Δανηιλίδος, στους κήπους της βίλας, στο καθολικό εκκλησάκι της Αγίας Άννης και κατέληξαν στο ορθόδοξο εκκλησάκι του Αγίου Θωμά όπου βρίσκεται ο προγονικός τάφος της οικογένειας Αντωνόπουλου.

Ο Πρόεδρος της Οινοποιίας Νίκος Καραπάνος ανέλαβε προσωπικά την υποδοχή και ξενάγηση του ιδιαίτερου επισκέπτη, ενώ το κλίμα φορτίστηκε συγκινησιακά όταν ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος συνάντησε έναν από τους παλαιούς εργαζόμενους, τον Ανδρέα Στεφανόπουλο, και  μαζί αναμόχλευσαν μνήμες ανέμελης παιδικής ζωής στην αυλή του Οινοποιείου.

«Τι να πω», γράφει ο γνωστός ηθοποιός στο βιβλίο των επισκεπτών, «μετά από τόσα χρόνια γυρίζω σπίτι μου!…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight