Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΝΔ- «Στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α να βγάλουν τις “ροζ” μάσκες…να δούμε τα “πράσινα” πρόσωπά τους»

ΝΔ- «Στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α  να βγάλουν τις “ροζ” ...

Ο Επικεφαλής Επικοινωνίας της ΝΔ στην Αχαΐα Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος τόνισε στη δημοσιογραφική ενημέρωση ότι «στην Πάτρα…δεν είναι κάθε μέρα καρναβάλι»

Ο επικεφαλής της Ομάδας Επικοινωνίας της Ν.Δ. Αχαΐας – Υποψήφιος Βουλευτής Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, στην καθιερωμένη μεσημβρινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, έκανε σήμερα Τετάρτη την ακόλουθη δήλωση: «Η αλαζονεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κορυφώνεται επικίνδυνα για τη χώρα και το λαό μας!

Όπως κεντρικά, «λάκισε» με αστεία επιχειρήματα από την τηλεμαχία του Επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά, έτσι και τα στελέχη του στην Αχαΐα, επιδεικνύοντας άκρατη αλαζονική συμπεριφορά, παίζουν καλά το «κρυφτούλι» και δείχνουν να έχουν χάσει τη λαλιά τους!

Ενώ τα καλέσαμε δημόσια να μας πουν, ποια στελέχη του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ στο νομό κρύβονται πίσω από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α, αυτά δυστυχώς ακολουθούν μυστικοπαθώς...απλά τη κλασική συνταγή τους.

Τη συνταγή της δεκαετίας του ’80. Αλαζονεία, ευχολόγια, παροχολογία, έπαρση και έμμεσο αναμάσημα του παλιού συνθήματος «Έξω από το ΝΑΤΟ και από την Ευρώπη»!

Θ’ αποκαλυφθούν όμως μέρα με τη μέρα. Το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν θα κυβερνήσει την Ελλάδα του 2012 κρυμμένο πίσω από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α! Θέλουν δεν θέλουν, θα βγάλουν τις μάσκες! Θα αποκαλυφθούν!

Το ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αχαΐας θα πρέπει επιτέλους να καταλάβει καλά, πως εδώ στην Πάτρα…δεν είναι κάθε μέρα Καρναβάλι!

Ας βγάλουν λοιπόν τις «ροζ» μάσκες τους για να δούμε τα «πράσινα», γνώριμα, παλαιοκομματικά, «πασοκικά» πρόσωπά τους»!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις