Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κι άλλη αναβολή στο Εφετείο για την υπόθεση δολοφονίας Παναγούλια

Κι άλλη αναβολή στο Εφετείο για την υπόθ...

Θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου

Για τις 10 Οκτωβρίου 2012 αναβλήθηκε σήμερα η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, για την υπόθεση της δολοφονίας του Θοδωρή Παναγούλια. Για μια ακόμη φορά, η απουσία ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης ήταν η αιτία αναβολής της δίκης, η οποία είχε επίσης διακοπεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου λόγω αδυναμίας παράστασης δύο εκ των δικηγόρων των τεσσάρων κατηγορουμένων.

Παράλληλα, ο δικηγόρος κ. Αλέξης Κούγιας που παρίσταται ως πολιτικός ενάγων (εκ μέρους της οικογένειας Παναγούλια) κατηγόρησε ενώπιον του ακροατηρίου τον συνήγορο υπεράσπισης κ. Χρονόπουλο πως επισκέφθηκε πριν λίγο καιρό στο Τμήμα Μεταγωγών την αδελφή του δολοφονημένου νεαρού Θεοδώρα, παραδίδοντάς της έναν φάκελο με φωτοτυπίες εγγράφων και, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, προσπάθησε να την μεταπείσει να αλλάξει την αρχική της κατάθεση.

Ο κ. Χρονόπουλος απάντησε πως όντως επισκέφθηκε την Παναγούλια αλλά για άλλη, προσωπική της υπόθεση που ουδεμία σχέση έχει με τη δίκη για τη δολοφονία του αδελφού της. Όλα όσα ειπώθηκαν καταγράφηκαν στα πρακτικά και αναμένεται να τα εξετάσει ο αρμόδιος Εισαγγελέας και να αποφανθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις