Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ. στην Αχαΐα, ο Θανάσης Νταβλούρος

Ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία της ...

«Όλοι μαζί για την πατρίδα με σχέδιο και όραμα»

«Η ενωμένη παράταξη μας, μετά την πανστρατιά που κήρυξε ο Αντώνης Σαμαράς, είναι έτοιμη στις 18 Ιουνίου να ανταποκριθεί στην πιο κρίσιμη εντολή του λαού: Να κυβερνηθεί η χώρα». Τα παραπάνω, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Θανάσης Νταβλούρος, ο οποίος ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος στο νομό, λίγες ώρες μετά την Εθνική Συνδιάσκεψης του κόμματος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου και συμμετείχε.

Σε συνεργασία με τον συντονιστή εκλογικού αγώνα της Ν.Δ.,Θρασύβουλο Μαυρομμάτη, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Ανδρέα Μαζαράκη και όλα τα στελέχη του κόμματος, ο Αχαιός βουλευτής, θα εκπονήσει πρόγραμμα επισκέψεων σε κάθε γωνιά του νομού, για να μεταφέρει τις θέσεις του κόμματος.

Ο κ. Νταβλούρος, το βράδυ του Σαββάτου περιόδευσε στο Κράθιο, στην παραλία Πλατάνου και σε άλλες περιοχές της Αιγιαλείας, ενώ το χθεσινό του οδοιπορικό ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε το βράδυ στη Δυτική Αχαΐα, όπου επισκέφθηκε πολλές δημοτικές κοινότητες, μεταξύ των οποίων, τα Σαγεϊκα, το Λάππα, τον Απιδεώνα, το Καγκάδι κ.α.

Στις ομιλίες του ο Αχαιός βουλευτής τόνισε ότι στις 17 Ιουνίου, πρέπει η ψήφος να μην είναι χαλαρή, καθώς θα κυριαρχήσει η κρίσιμη επιλογή για το μέλλον του τόπου
«Η Νέα Δημοκρατία έχει σχέδιο ανάπτυξης, σταθερότητας, αποκατάστασης της εμπιστοσύνης, προσέλκυσης επενδύσεων, δημιουργίας νέων θέσεων», τόνισε ο κ. Νταβλούρος και πρόσθεσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιστροφή στο παλαιό, οδηγώντας με τις αντιφάσεις των «συνιστωσών» του, σε έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή. Ο λαϊκίστικος πολιτικός λόγος διαχέεται ασυγκράτητος τόσο από τους αριστερούς κομματικούς σχηματισμούς, που έχουν μακρά παράδοση σε αυτόν, όσο και από νεόκοπους δεξιούς και ακροδεξιούς που αποδύονται σε φθηνή αντιγραφή του.

Στοχεύουν στην εκλογική τους άνοδο εκμεταλλευόμενοι τη δικαιολογημένη αγανάκτηση και οργή των πολιτών. Συναισθήματα που προκάλεσαν οι βίαιες και απότομες αλλαγές στο βιοτικό επίπεδο των μεσαίων και χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων από την εγκληματική διαχείριση της κρίσης από το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου.

Και θα ήταν κρίμα να βρεθούμε εκτός ευρωπαϊκού νυμφώνος τώρα, που το κλίμα αλλάζει. Τώρα που οι ηγεσίες των χωρών της Ε.Ε. φαίνεται να αντιλαμβάνονται ότι απαιτείται άλλη πολιτική, με αναπτυξιακά χαρακτηριστικά. Πολιτική για την οποία η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς επέμεναν για πάνω από δύο χρόνια, παρά το κόστος στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Γιατί η χώρα έχει δυνατότητες, έχει πλούτο, έχει ανθρώπους ικανούς. Μπορεί να κάνει μια νέα αρχή.

Αυτή τη νέα αρχή ζητάμε από τους πολίτες, όποια κι αν ήταν η επιλογή τους, στις 6 Μαΐου, να εγκρίνουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Να μην αφήσουμε το δικαιολογημένο θυμό να μας παρασύρει σε ψήφο στα τυφλά. Να δούμε μπροστά, να δούμε πώς θα κατακτήσουμε πάλι την αυτοπεποίθησή μας, την αισιοδοξία μας. Και αυτή τη προοπτική, τη προοπτική της ανάπτυξης και της δημιουργίας τη δίνει μόνον η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς. Για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της ανοικοδόμησης της χώρας, με σχέδιο και όραμα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις