Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για το νότιο διαμέρισμα- Στην Πάτρα ο Επιθεωρητής Ν. Ελλάδος Γρ. Μπαλάκος- Ο καιρός ανέβαλε τη συγκέντρωση των κατοίκων και χαλάει τα σχέδια των αντεξουσιαστών

Σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για το νότιο διαμέρισμ...

Περιπου 25 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Όλγας

21.40 Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου, από χθες το πρωί βρίσκεται  στην Πάτρα  ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. Γρηγόρης Μπαλάκος, ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής ειδικού σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση της κρίσης στην περιοχή του νοτίου διαμερίσματος. Το σχέδιο περιλαμβάνει αυξημένη αστυνομική παρουσία στην παραλιακή και φύλαξη των σημείων όπου κινούνται μετανάστες.

Ο κ. Μπαλάκος βρίσκεται σε επαφή με τους τοπικούς φορείς.

Συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος, Ιωάννη Σιάμο, αλλά και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Δημήτρη Δριβίλα και τον διοικητή της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας, Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

Στο μεταξύ σε καλό κλίμα έγινε σήμερα το απόγευμα  η συνάντηση  των κατοίκων και μελών του Δ.Σ.  του εκπολιτιστικού συλλόγου Ιτεών με τον  Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδς Απόστολο Κατσιφάρα, τον αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά.

Κάτοικοι και φορείς συμφώνησαν ότι αυτο που προέχει είναι η αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας στην περιοχή και η κοινωνική ειρήνη.

21. 00 Προς ακύρωαη βαίνει λόγω κακών καιρικών συνθηκών η προγραμματισμένη για απόψε συγκέντρωση των κατοίκων των Ιτεών στην Πάτρα, για τρίτη συνεχή μέρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγική δολοφονία του 30χρονου Θανάση Λαζανά στις Ιτιές. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν συγκεντρωθεί οι κάτοικοι και όλα δείχνουν ότι  η κινητοποίηση αναβάλλεται.

Στο μεταξύ 25 περίπου  αντιεξουσιαστές έχουν συγκεντρωθεί  κάτω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, καθώς είχε προγραμματιστεί πορεία στο κέντρο της πόλης, την οποία επίσης ανέβαλε- προς το παρόν- ο καιρός.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις