Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δράση καθαρισμού Αλυκής την Κυριακή 27 Μαΐου

Δράση καθαρισμού Αλυκής την Κυριακή 27 Μαΐου

«Καθαρίζουμε την Ελλάδα. Ομορφαίνουμε την Ελλάδα»

Ιδιαίτερη είναι η ικανοποίηση των μελών της ΔΗΚΕΠΑ μετά από την αμέριστη στήριξη των Αιγιαλέων στη δράση καθαρισμού της περιοχής της παραλίας και του υδροβιότοπου της Αλυκής.

Πλήθος τοπικών συλλόγων και φορέων αλλά και πολλών δημοτών στηρίζουν ήδη τη διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της δράσης  του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ», «Καθαρίζουμε την Ελλάδα. Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Η δράση του καθαρισμού θα γίνει την Κυριακή 27 Μαΐου θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και σε αυτήν καλούνται να λάβουν μέρος όλοι οι Αιγιαλείς κάθε ηλικίας. Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με το δήμο Αιγιάλειας και με τη στήριξη Περιβαλλοντικών και άλλων Συλλόγων της περιοχής μας, ενώ αναμένεται και η συμμετοχή σχολείων, ομάδων εθελοντών και λοιπών φορέων.

Τη συγκεκριμένη δράση μέχρι στιγμής στηρίζουν  οι παρακάτω σύλλογοι και φορείς: Περιβαλλοντικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», Περιβαλλοντική δράση για την Αιγιάλεια «Η ΙΡΙΔΑ» Φιλοπροοδευτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑΣ», Περιβαλλοντολογικό Σωματείο «Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ», Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Διγελιωτίκων «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», Περιβαλλοντική Οργάνωση Σελιανιτίκων «Η ΑΥΡΑ», Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Ο ΚΡΑΘΗΣ», Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ανατ. Αιγιάλειας «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ», Κυνηγετικός Σύλλογος Αιγίου, Σύλλογος Ιστιοσανίδας Αιγίου, Ομάδα «Kiteboarding Αιγιάλειας», Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιάλειας, Ομάδα Δράσης του 1ου Γυμνασίου «ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ», Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων «ΗΛΙΟΣ», Χορευτικός όμιλος «ΑΧΑΙΟΙ», Ιστιοπλοϊκός και Ναυτικός Όμιλος Αιγίου, Ναυτικός Όμιλος Αιγίου, Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Προστασίας, Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου, Ομάδα Εθελοντών Α΄της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιάλειας, Πρόγραμμα «ΑΓΑΦΡΟΝ» της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, Σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Αιγιάλειας, 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων, 1ο , 7ο και 10ο δημοτικό σχολείο Αιγίου, Πολιτιστικός Σύλλογος «Τέχνη και Φύση»Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, και το Αθλητικό Σωματείο «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς».

Όλοι όσοι λάβουν μέρος στη δράση καθαρισμού καλούνται να βρίσκονται στο σημείο έναρξης της διοργάνωσης, στην αρχή του υδροβιότοπου, στις 9:30 το πρωί της Κυριακής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις