Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι μαθητές του Γυμνασίου Βραχναιίκων έγιναν για μια μέρα εθελοντές δασοπυροσβέστες

Οι μαθητές του Γυμνασίου Βραχναιίκων έγι...

Ενημερώθηκαν σε θέματα εθελοντισμού και πυροπροστασίας

Για τον ρόλο και την προσφορά των εθελοντών, την σημασία του εθελοντισμού και ειδικότερα για τις δράσεις που υλοποιούνται από τους εθελοντές δασοπυροσβέστες του Σταθμού Ε.Σ.Ε.Π.Α. Βραχναιίκων, ενημερώθηκαν οι μαθητές της Γ΄τάξης του Γυμνασίου Βραχναιίκων, στο πλαίσιο της προσπάθειας που πραγματοποιεί η Διοίκηση του Σταθμού, για την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα εθελοντισμού και πυροπροστασίας.

Στην διάρκεια της παρουσίασης, οι εθελοντές δασοπυροσβέστες που βρέθηκαν στο Γυμνάσιο Βραχναιίκων έδωσαν την ευκαιρία στους μαθητές,  να παρακολουθήσουν επίδειξη για τον τρόπο λειτουργίας των πυροσβεστικών οχημάτων, να δουν από κοντά τον εξοπλισμό τους και το κυριότερο να κάνουν ρίψεις νερού.

Ο Διοικητής του Εθελοντικού Σταθμού Ε.Σ.Ε.Π.Α. Βραχναιίκων κ. Σταμάτης Πανουτσόπουλος αφού ευχαρίστησε τον Γυμνασιάρχη κ. Κώστα Παλάσκα και τους μαθητές της Γ’ τάξης, δήλωσε ότι οι νέοι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι μαθητές πρέπει να είναι ευαισθητοποιημένοι και σε θέματα εθελοντισμού και σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και στο ζήτημα της πυροπροστασίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις